BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.299,18
HABER /  GÜNCEL

Mardin'den 3 kara haber art arda geldi!

MARDİN'in Dargeçit ilçesinden bu sabah kara haberler art arda geldi. PKK ile yapılan çatışmada 3 asker şehit oldu. 8 terörist etkisiz hale getirildi. Şehitlerin evlerine ise kara haber birer birer gitmeye başladı.

Abone ol

MARDİN'in Dargeçit İlçesi'nde çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker şehit oldu, 8 terörist etkisiz hale getirildi. Şehit askerin ise kimlikleri belli oldu. Kara haber baba evlerine ateş gibi düştü.

Şehitlerin kimlikleri ise şöyle;

- Jandarma Uzman Onbaşı Mehmet Karadal'ın (26) - Gaziantep

- Jandarma Üsteğmen Emrah Şahin'in (38) - Mersin

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Dargeçit kırsalında terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlarını sürdüren güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Genelkurmay Başkanlığı, Mardin'in Dargeçit ilçesinde çıkan çatışmada 3 askerin şehit olduğunu, 8 teröristin öldürüldüğünü bildirdi.

"ÜÇ KAHRAMAN SİLAH ARKADAŞIMIZ ŞEHİT OLDU"

Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden yapılan açıklamada, "02 Mart 2016 Çarşamba günü Mardin ili Dargeçit ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

"8 TERÖRİST SİLAHLARIYLA BİRLİKTE ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ"

Söz konusu çatışmada, bölücü terör örgütü mensubu sekiz terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.


Çıkan çatışmada biri üsteğmen 3 asker şehit oldu, 7 terörist etkisiz hale getirildi.

 Bölgede operasyon sürüyor.

TSK 3 ŞEHİDİN ARDINDAN TSK'DAN AÇIKLAMA GELDİ

02 Mart 2016 Çarşamba günü Mardin ili Dargeçit ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada üç kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur.

Söz konusu çatışmada, bölücü terör örgütü mensubu sekiz terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.