BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Mardin'de 18 gündür ortada yok! Kayıp genç en son annesine böyle söylemiş

Demirören Haber Ajansı
Demirören Haber Ajansı

MARDİN'e ailesiyle birlikte yerleşen Hattap Arda (26), 18 gün önce kayıplara karıştı. Genç adamı arama çalışmaları sürerken gözü yaşlı annesi oğlunun kaybolmadan önce son söylediklerini anlattı.

Abone ol

İstanbul'dan 4 ay önce ailesiyle geldiği Mardin Derik'in Kale Mahallesi'ne yerleşen ve geçici olarak inşaat işlerinde çalışan Hattap Arda, 18 gün önce evden çıktıktan sonra bir daha dönmedi. Oğlunun uzun geri dönmemesi ve haber de vermemesi nedeniyle 9 çocuk annesi Azize Arda, durumu polise bildirdi. Kayıp başvurusu üzerine güvenlik güçleri, Hattap Arda için arama çalışması başlattı. Azize Arda, telefon her çaldığında günlerdir göremediği ve ulaşamadığı oğlundan haber gelecek diye heyecanlandığını belirtti.

Oğluna seslenen Arda, "Kaç gündür perişanım. Neredeysen eve gel. Sana kurban olurum. Gecem, gündüzüm yok" dedi.

En son çalıştığı yerdeki son günü olduğunu ve erken uyanacağını söylemiş                                                                                                                Azize Arda, 4 ay önce İstanbul'dan geldiklerini ve oğlunun geçici işlerde çalıştığını anlatarak, "Herhangi bir sorunu yoktu. Akşam yemeğini yedikten sonra odasına çekildi. Sabah namazına kalktığımda, oğlumun yatağında olmadığını gördüm. Eve dönmeyince kayıp başvurunda bulunduk. Odasına gitmeden bana en son çalıştığı yerdeki son günü olduğunu ve erken uyanacağını söylemişti. Akşama kadar eve dönmeyince emniyete giderek kayıp başvurusunda bulunduk. Arıyorlar, bulamıyorlar" diye konuştu.