BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.412,39
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Mansur Yavaş'tan AK Parti açıklaması

Hakkında çıkan "AK Parti'den Belediye Başkan Adayı" haberlerini yalanlayan Mansur Yavaş İnternethaber'e konuştu.

Abone ol

NESRİN YILMAZ
İNTERNETHABER-ANKARA
twitter.com/nsrnylmz 

Sabah gazetesi yazarı Mahmut Övür, bugünkü yazısında Ankara kulislerinin nabzını tuttu ve günün sürpriz gelişmesini köşesinde yazdı. Övür'e göre, MHP'nin bir önceki seçimde Ankara Büyükşehir adayı olan Mansur Yavaş AK Parti'nin Yenimahalle Belediye Başkan adayı.

Gelişmeleri uzaktan izlediğini ve her gün hakkında çıkan haberlere şaşırdığını söyleyen Mansur Yavaş ise "çıkan haberler asılsız" dedi.

İnternethaber'e konuşan Mansur Yavaş, Milliyetçi Hareket Partisi dışındaki diğer partilerden kendisine teklif geldiğini, henüz seçime girme konusunda bir karar vermediğini de sözlerine ekledi.

"Böyle bir şey yok. Bu haberler beni artık yıpratıyor. Verilmiş bir kararım yok."

AK PARTİ AĞIZ YOKLAMASI YAPTImansur.20131024124736.jpg

AK Parti'yle bu konuda görüşüp görüşmediğini sorduğumuz Yavaş, "bir ağız yoklaması oldu" dedi.

"Bir ay kadar önce bir ağız yoklaması oldu, ben de kesin bir şekilde böyle bir şey düşünmediğimi belirttim. Zaten bütün partilerden bu teklifler geliyor. Şu anda benim vermiş olduğum bir karar yok."

BÜYÜK İHTİMALLE ADAY OLACAĞIM

"Büyük ihtimal bu seçimlerde olacağım ama bunu ekip arkadaşlarımızla konuşup birlikte karar vereceğiz. Diğer partilerin de adaylarını açıklamalarını bekliyorum, ona göre bir karar vereceğiz."

VERİLMİŞ BİR SÖZÜM YOK

"Şu anda hiçbir partiye verilmiş sözüm ve net görüşmem yok. Milliyetçi Hareket Partisi haricindeki bütün partilerden aday olmam yönünde farklı yerler için teklif aldım."

SADECE OLANLARI İZLİYORUM

Ankara'da bütün partilerden bana bir talep varken, bütün partilerden teklif gelirken, Milliyetçi Hareket Partisi Ankara adayını açıkladı. Ben şu an olanları izliyorum. Seçimlere girersem nasıl gireceğimi ekip arkadaşlarımla görüşeceğim. Şu anda gazetelerde yazıldığı gibi adımın anılacağı hiçbir olay yok, bunun altını çizmek istiyorum."