BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Okul eşyalarını öğrencilere taşıttılar

Ataşehir’de yeni hizmete giren lisenin sıra ve sandalyeleri, okulun öğrencilerine taşıtıldı. Derste olmaları gereken saatte sıra taşıyan öğr...

Abone ol

Ataşehir’de yeni hizmete giren lisenin sıra ve sandalyeleri, okulun öğrencilerine taşıtıldı. Derste olmaları gereken saatte sıra taşıyan öğrenciler ve velileri duruma isyan etti.
Ataşehir Küçükbakkalköy’de tadilat çalışmaları tamamlanan Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi’nin tüm okul malzemeleri, öğrencilere taşıtıldı. Tüm gün okulun sıra ve sandalyelerini sınıflara taşıyan öğrenciler duruma isyan etti. Derste olmaları gereken saatte sıra taşıyan öğrenciler, başka bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Görüntülerde çok sayıda öğrenci bahçedeki sıra ve sandalyeleri bir bir içeri taşıyor. Görüntüleri çeken öğrenci yaşananları bir muhabir gibi kameraya anlatıyor. Öğrencilerin okul bahçesinde sıra taşıması velileri de isyan ettirirken bir öğrenci velisi ise “Ben bu çocukları bu halde gördüğüm zaman benim sinirlerim boşalıyor. Benim çocuğumun sinirleri bozuluyor ve başka okulda okumak istiyor” diyerek duruma tepki gösterdi. Okul öğrencileri de, “Biz eşya taşımak istemiyoruz öğretmenlerimiz taşımadığımız takdirde bizlere düşük not vereceklerini söylüyorlar” ifadelerini kullandı.
(İHA)