BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Seyircimizin daha fazla desteğine ihtiyacımız var

Beko Basketbol Ligi’nde cumartesi günü Edirne’de oynanacak olan Uşak Sportif karşılaşması öncesinde Olin Edirne oyuncusu Darius Washington, ...

Abone ol

Beko Basketbol Ligi’nde cumartesi günü Edirne’de oynanacak olan Uşak Sportif karşılaşması öncesinde Olin Edirne oyuncusu Darius Washington, taraftarlara çağrı yaparak maçta salonu doldurmalarını istedi.
Seyirci desteği altında oyuna daha çok konsantre olduğunu ve taraftar desteğinin kendisini ateşlediğini ifade eden Washington “Bu maçı mutlaka kazanmamız gerekiyor. Biz sahada elimizden geleni yapacağız. Ama tribünlerinde dolu olması bizi daha fazla ateşleyecektir” dedi.
Olin Edirne taraftarının tüm Türkiye’de bilindiğini, rakip takımlar için Mimar Sinan’da oynamanın çok zor olduğunu belirten Darius, “Daha önce Mimar Sinan Spor Salonu’nda rakip olarak oynamadım. Ama arkadaşlarımın anlattıklarından biliyorum. Olin Edirne taraftarlarının nasıl etkili tezahüratlar yaptıklarını anlatıyorlardı. Şimdi sarı-yeşil forma altında bu tezahüratı, bu güzel ortamı ben de yaşamak istiyorum. Ben taraftarın yoğun desteğinden, salondaki ambianstan fazlasıyla beslenen bir oyuncuyum. Ben ve arkadaşlarım Uşak karşısında galip gelmek için elimizden geleni fazlasıyla yapacağız. Seyircimizin, taraftarımızın daha fazla desteğine ihtiyacımız var. Cumartesi günü salonu tamamen dolu görmek istiyoruz” diye konuştu.
Washington, Edirne’de çok mutlu olduğunu da belirterek “Edirne küçük ama güzel bir şehir. Basketbola yoğun bir ilgi olduğunu dışarı çıktığımda görüyorum. Bana karşı da yoğun bir ilgi var. Basketbola ve şahsıma gösterilen bu ilgiden oldukça memnun oluyorum. Takım içinde de çok güzel bir ortam oluştu. Edirne’ye geldiğim için memnunum” şeklinde konuştu.
Darius Washington sözlerini tüm taraftarları ve basketbol severleri 26 Ekim Cumartesi günü Mimar Sinan Spor Salonu’nun tribünlerini doldurmaya davet ederek bitirdi.
(İHA)