BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.399,36
HABER /  MAGAZİN

Manken kaza yaptı ayağı koptu

Alanya'da kaza geçiren Çiğdem Yüce yaralandı. Hastaneye kaldırılan Yüce'nin bacağının koptuğu belirtildi.

Abone ol

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bir otomobilin bariyerlere çarpması sonucu, sağ ön koltukta oturan manken ve şarkıcı Çiğdem Yüce ağır yaralandı. Ambulansla özel bir hastaneye kaldırılan Yüce'nin bir bacağının koptuğu, sol bacağı, kaburgası ve omurgasında da kırıklar olduğu bildirildi.

Antalya'dan Alanya'ya giden Alper Bezci (30) yönetimindeki 01 BK 559 plakalı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle Okurcalar Beldesi D-400 Karayolu'nun kenarındaki çelik bariyerlere çarptı. Çarpma sonucu ağır hasar alan otomobilin sağ ön koltuğunda oturan manken ve şarkıcı Çiğdem Yüce (25), ağır yaralandı. Eski gazetecilerden Gülay Yeğenoğlu'nun kızı Çiğdem Yüce kaza yerine gelen ambulansla Alanya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Yüce'nin sağ bacağının kasıktan koptuğu, sol bacağı, kaburgası ve omurgasında da kırıklar olduğu bildirildi. Yüce'nin sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Otomobil sürücüsü Alper Bezci ise ayakta tedavi edildi.

İLK FİLMİNİ ÇEKECEKTİ

Mankenlik yapan, bir süredir de Alanya, Ankara ve İstanbul'daki çeşitli eğlence yerlerinde şarkıcı olarak sahneye çıkan Çiğdem Yüce'nin, bir sinema filminde oynamak için anlaşma yaptığı öğrenildi. Çiğdem Yüce'nin, Alanya'da Serhat Arvas yönetmenliğinde ve Akdeniz Sinemaseverler Derneği tarafından çekilecek ''Kan Farkı'' adlı filmde başrol oynayacağı, üç gün önce Alanya'daki bir alışveriş merkezinde düzenlenen toplantı ile kamuoyuna duyurulmuştu.