BIST 10.253
DOLAR 32,28
EURO 34,79
ALTIN 2.403,74
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Manisaspor'da Reha Kapsal ayrıldı

Süper Lig ekibi Manisaspor'da geride kalan sezon Mesut Bakkal'ın yerine göre gelen Reha Kapsal dönemi bitti...

Abone ol

Manisaspor Kulübü Başkanı Kenan Yaralı, teknik direktör Reha Kapsal ile yollarını ayırdıklarını açıkladı.

Yaralı, teknik direktör Reha Kapsal ile birlikte Tarık Almış Spor Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, yeni yönetim kurulu ile teknik direktör Reha Kapsal arasında transfer konularında anlaşmazlık oluştuğunu belirterek, ''Bu nedenle görüşerek ve anlaşarak yolları ayırma kararı aldık'' dedi.

Yaralı, düzenlenen basın toplantısında, Kapsal ve ekibinin zor bir dönemde özveriyle görev yaptığını belirtti.

Kulüplerde bu tür ayrılıkların her zaman söz konusu olduğunu kaydeden Yaralı, şöyle devam etti:

''Şahsım olarak devam etmesinden yanaydım, ama bunlar olabiliyor. Bazı yerlerde fikir ayrılıkları, görüş ayrılıkları olabilir. Hocamız ekibiyle beraber büyük bir özveri ve çalışkanlıkla işini yapmıştır. Gerçekten kendisi çok çalışkan bir insan. Görevine aşık olan kişilerden birisi. Alt taraflarda sürünürken ligin bitimine 3 hafta kala iyi bir performansla takımı sırtlayarak ligde kalmamıza yardımcı oldular. Yönetim ve camiamız olarak basın huzurunda kendisine teşekkür ediyorum.''

Yaralı, kulübün kongresi sonrasında yönetimde değişiklik olduğunu, bu süreçte, teknik direktör ile transfer konularında görüş ve fikir ayrılıkları yaşandığını belirtti. Yaralı, yeni teknik direktör konusunda gelişme olduğunda kamuoyuna açıklama yapılacağını söyledi.