BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,03
ALTIN 2.514,01
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Manisaspor iyi başladı

Isparta Davraz kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisaspor ilk hazırlık maçında Özbekistan 1. Lig ekibi Nasaf Qarshi ile karşı karşıya geldi.

Abone ol

Isparta Davraz kampında yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Manisaspor ilk hazırlık maçında Özbekistan 1. Lig ekibi Nasaf Qarshi ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar 16. dakikada Milos Stojcev'in golüyle karşılaşmadan 1-0 galibiyetle ayrıldı.

Teknik direktör Hakan Kutlu karşılaşmanın ilk yarısında sahaya Recep, Burak, Ferhat, Gabriel, Momha, Bekir, Mehmet Güven, Ahmet İlhan, Dica, Milos Stojcev ve Adem Büyük onbiri ile çıktı.

Karşılaşmanın 16. dakikasında Dica'nın Milos'a verdiği pasta Milos soldan yaptığı vuruşta topu ağlarla buluşturarak durumu 1-0 yaptı.

Mücadelenin ikinci yarsında ise Egemen, Oumar, Dixon, Eren, Ömer Aysan, Yiğit İncedemir, Semavi, Yiğit Gökoğlan, Milos, Murat ve Tuncay sahada yer alan isimler oldu. Genç futbolcu Eray 70. dakikada Milos'un yerine oyuna dahil olan isim oldu.

Manisaspor Isparta Davraz'da ki ikinci hazırlık maçında 21 Temmuz Çarşamba günü saat 18:00'de Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

TEKNİK DİREKTÖR KUTLU MAÇI DEĞERLENDİRDİ

Manisaspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Özbekistan 1. Ligi ekiplerinden Nasaf Qarshi ile yapılan hazırlık maçı sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
''Daha çok bildiğimiz futbolcuları kullanmamaya çalıştık. Maçın ilk yarısında daha derli toplu, daha iyi oynayan, istediğimiz anlayışı daha iyi sahaya yansıtan bir takım vardı.

İkinci yarıda ise maçta biraz daha fiziksel yorgunluğun verdiği aksamalar oldu. Çok ağır antrenmanlar yapıyoruz. Oyuncularımız sahada iyi mücadele ettiler.

Ama fiziksel açıdan ağır bir tempodan sonra taktiksel çalışmalarımızı hazırlık maçlarımızı daha çok Hollanda kampında düşünüyoruz. Maçın ilk yarısı biraz daha tatmin edici idi ama ikinci yarı ise iyi bir maç değildi.''