BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Manisa'da kar şiddetlendi hava durumu

Manisa'da kar yağışı etkisini arttırdı. Hava durumu daha da kötü olacak. Meteoroloji son tahminleri açıkladı. Peki yarın 11 şubat okullar tatil mi

Abone ol

İZMİR ve MANİSA'da kar yağışı başladı özellikle yüksek kesimlerde etkisini giderek arttırıyor. Meteoroloji yağışların çarşamba gününe kadar devam edeceğini bildirdi.

Manisa'da sabaha karşı başlayan kar yağışı nedeniyle Manisa-İzmir karayolunda ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Sabuncubeli mevkisinde yolun İzmir'den Manisa yönüne tek taraflı trafiğe kapanması ve zaman zaman etkili olan tipi nedeniyle, Bornova çıkışındaki 57. Topçu Tugayı önünden itibaren araçların geçişlerine izin verilmiyor. Manisa'dan İzmir'e ilerleyecek ağır vasıtalar ile zincirsiz araçların geçişine izin verilmiyor.

5 GÜNLÜK HAVA RAPORU

screen-shot-2015-02-10-at-11.08.23-am.png

Sabuncubeli mevkisinde karayolları ekiplerinin kar temizleme çalışmaları devam ediyor. 

İzmir-Ankara ve İzmir-İstanbul karayollarının Manisa'dan geçtiği kısımlarda kar yağışının devam ettiği, karayolları ve trafik ekiplerinin kar temizleme çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi. 

İzmir-Ankara karayolunun Salihli-Kula ilçeleri arasında kalan bölümde de ulaşımda aksamalar yaşandığı, yolda kar temizleme çalışmalarının devam ettiği ifade edildi.

Öte yandan dün akşam saatlerinde kar yağışının başladığı Manisa Spil Dağı Milli Parkında ise kar kalınlığının 60 santimetreye ulaştığı ve kar yağışının yoğun şekilde devam ettiği belirtildi. 

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, sıcaklığın 4 derece ölçüldüğü İzmir'de kent merkezine akşam saatlerinde kar yağabileceğini kaydetti.  

Aydın'ın kıyı kesimleri dışında kalan bölgelere de kar bekleniyor.

- Denizli'nin bazı ilçelerinde eğitime ara verildi

Denizli'nin Güney ve Çameli ilçesindeki okullarda, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildi.

Denizli'de dün akşam yüksek rakımlı ilçelerde başlayan kar hayatı olumsuz etkiledi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada Güney ve Çameli dışındaki ilçelerde eğitim öğretimin devam edeceği belirtildi.