BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,86
ALTIN 2.386,24
HABER /  DÜNYA

Mancini ligdeki ilk sınavına çıkıyor

Galatasaray, yeni teknik direktörü Roberto Mancini yönetiminde ligdeki ilk sınavını Akhisar Belediyespor karşısında verecek.<br/>Galatasaray...

Abone ol

Galatasaray, yeni teknik direktörü Roberto Mancini yönetiminde ligdeki ilk sınavını Akhisar Belediyespor karşısında verecek.
Galatasaray yönetiminin Fatih Terim ile yollarını ayırmasının ardından sarı-kırmızılı kulüp İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile anlaştı. Mancini yönetimindeki sarı-kırmızılı takım UEFA Şampiyonlar liginde Juventus karşısında 1 puan almıştı.
SELÇUK VE MELO KADRODA YOK
Galatasaray’da kırmızı kart cezalısı olan Selçuk İnan ve Falipe Melo ile sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop ile Engin Baytar Akhisar Belediyespor karşılaşmada forma giyemeyecek.
Galatasaray’ın tecrübeli futbolcusu Engin Baytar dün yapılan antrenman sırasında sakatlanarak kadrodan çıkartıldı. Juventus maçında sakatlanarak yerine Gökhan Zan’ı bırakan Semih Kaya ve genç kaleci Eray’ın sakatlıkları sürüyor.
Akhisar Belediyespor ise sahaya çıktığı 6 maçtan 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrıldı.
Galatasaray, bugün oynanacak karşılaşmayla Akhisar Belediyespor ile lig tarihinde üçüncü kez karşı karşıya gelecek. Geçen sezon ligde oynanan iki karşılaşmada, Galatasaray kendi evinde 3-0 yenerken, deplasmanda ise 2-1 mağlup etmişti.
(İHA)