BIST 10.267
DOLAR 32,26
EURO 34,77
ALTIN 2.412,54
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Manavgat yatçılıkta marka olacak

Antalya’nın şelalesi ve ırmağıyla ünlü Manavgat ilçesinde yatçılığın geliştirilmesi ve yatçılık konusunda marka olması için girişimler başlatıldı.

Abone ol

Manavgat’ta Yat İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması için AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Manavgat heyeti ile Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün’ü buluşturdu.

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, Manavgat Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, Manavgat AK Parti İlçe Başkanı Nejat Tığlı, Evrenseki Belediye Başkanı ve MATAB Başkanı Recep Barut, Manavgat Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Dr. Şükrü Vural ve Manavgat Tekne İmalat Kooperatifi Başkanı Ramazan Taş'dan oluşan heyet, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün'ü makamında ziyaret ederek Manavgat’ın Organize Sanayi Bölgesi taleplerini iletti.

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, “Ülkemiz ve kentimiz için son derece önemli ve yararlı bu projenin kısa sürede hayata geçirilmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Manavgat’ta 6 yıldan bu yana konuşulmakta olan ‘Yat Yapım, Bakım, Onarım ve Çekek Yeri’ konusunda somut adımlar atıldı” dedi..