BIST 10.209
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.458,92
HABER /  SPOR

Malatyasporda istifa bilmecesi

Bank Asya 1. Lig ekibi Malatyaspor'da istifa eden yönetimin, bir yedek üye dışında istifa dilekçesini imzaladığı bildirildi.

Abone ol

Bank Asya 1. Lig ekibi Malatyaspor'da istifa eden yönetimin, bir yedek üye dışında istifa dilekçesini imzaladığı bildirildi.

Yönetim kurulu üyesi Selahattin Dağıstanlı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, başkan Haşim Karadağ ve yönetim kurulu üyelerinin Sakaryaspor maçından sonra istifa ettiğini, istifa dilekçelerini yönetimin kayyuma kalması için asliye hukuk mahkemesine götürmek üzere topladığını belirtti.

19 asil ve 19 yedek üyenin bulunduğu yönetim kurulundan yedek üye Ali Cengiz dışındaki tüm üyelerin istifa için imza verdiğini dile getiren Dağıstanlı, ''Ali Cengiz, istifa için imza vermediği için evrakları mahkemeye teslim edemiyoruz. Kulüp şu anda yönetimsiz. Yönetimi kayyuma da bırakamıyoruz. Yetkililerin devreye girmesini bekliyoruz'' dedi.

''SEÇİLME HAKKIMI KAYBETMEK İSTEMİYORUM''

Ali Cengiz ise istifa etmesi halinde 2 yıl kulüp organlarına seçilme hakkından mahrum kalacağını ifade ederek, şunları söyledi:

''Kulüp tüzüğünün 39. maddesinde 'asil üyeler toptan istifa ettiğinde yedek üyeler de bu görevi üstlenmez ise 2 yıl süreyle kulüp organlarına seçilemezler' deniyor. Bu yönetim, bana sormadan yedek üye olarak yazmıştı. Tüzük gereğince iki yıl süreyle kulüp organlarına seçilme hakkımı kaybetmek istemediğim için istifa etmiyorum. Benim imzam olmadan da istifa dilekçelerini mahkemeye sunabilirler.''