BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,70
ALTIN 2.400,92
HABER /  GÜNCEL

Magandalar, kediye bunu yaptılar...

Hayvalara yapılan eziyetlere bir yenisi daha eklendi. Ne yazık ki bu magandalara çare bulunamıyor. Bu sefer de bir kediyi tüfekle vurmuşlar...

Abone ol

Çanakkale’de kimliği belirsiz bir kişi, sokak kedisini havalı tüfekle ateş ederek omurgasından vurdu. Veteriner tarafından ameliyat edilen kedi hayata döndürüldü.

Çanakkale’nin Dardanos mevkiinde bir kişi havalı tüfeğiyle dehşet saçtı. Kendisine bir sokak kedisini nişan tahtası olarak seçen kimliği belirsiz bir kişi, kediye ateş etti.

SAÇMALARIN İSABET ETTİĞİ KEDİ YARALANDI

Saçmaların isabet ettiği kedi yaralandı. Bir hayvan sever tarafından yaralı halde bulunan kedi hemen veterinere götürüldü. Ameliyata alınan kedi, gerçekleştirilen operasyonla hayata döndürüldü.

BİR HAYVANSEVER TARAFINDAN VETERİNERE GETİRİLMİŞ

Veteriner Hekim Özay Bedizci, operasyonun başarılı geçtiğini belirterek “Kedimiz iki hafta önce bir hayvan sever tarafından bize getirildi.

KEDİ GELDİĞİNDE YÜRÜYEMEZ DURUMDAYDI 

Kedi yürüyemez durumdaydı bizde ne olduğunu anlamak için röntgen çektik ve kedinin bir havalı tüfek saçması tarafında vurulduğunu ve bu saçmanın omurgasına isabet ettiğini anladık. Hemen ameliyata aldık. Ameliyat başarılı geçti şu an bizim bakımımız altında.

AMELİYAT ETMESEYDİK YAŞAYAMAZDI

Şayet ameliyat etmeseydik kedi yaşayamazdı. En iyi ihtimalle felç kalırdı. Biz elimizden geleni yaptık. Gelişmeler olumlu. Umarım kedimiz bir an önce ayağa kalkar” dedi.