BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
HABER /  GÜNCEL

Bursa ve Sakarya'da ilginç olaylar!

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bulunan belediye düğün salonuna giren kimliği belirsiz kişiler kapıları kırıp tuvalette tavuk kesti.

Abone ol

Sapanca Gölü kenarında bulunan Belediye Düğünsalonuna kimliği belirsiz şahıslar ilk olarak yol kenarında bulunan kapıyı kırdı.Şahıslar daha sonra tuvaletin kapısını kırarak yanlarında getirdikleri tavuğu burada kesti.

Bir süre burada tavuğu parçalayan şahıslar daha sonra tavuk parçalarını da bırakarak belediye düğün salonundan ayrıldı.

Olay ise ertesi gün salona gelen görevli tarafından fark edildi. Kırılan kapıyı tamir eden görevliler benzer bir olayın yaşanmaması için önlemleri arttırdı

BURASI DAĞBAŞI MI DEDİRTEN OLAY
[PAGE]BURASI DAĞBAŞI MI DEDİRTEN OLAY

Bursa'da eşiyle tartışıp evden çıkan Sevgi G.  otomobiline bindiği kişiler tarafından bıçaklanıp feci şekilde darp edildikten sonra bir parka bırakıldı.

Olay, saat 07.30 sıralarında merkez Osmangazi İlçesi Osmangazi Metro İstasyonu civarında meydana geldi. Sabaha karşı eşiyle tartıştıktan sonra Setbaşı Mahallesindeki evinden ayrılan Sevgi G., saat 04.00 sıralarında yürüyerek Ankara Caddesi eski hal önüne kadar geldi. Burada tanımadığı iki kişi tarafından bir otomobile zorla bindirilen Sevgi G. kalçasından bıçaklanıp feci şekilde darp edildikten sonra Osmangazi metro istasyonu arkasında bulunan bir parka bırakıldı. İstasyon yakınındaki bir çay ocağına sığınan kadına çevredeki esnaf yardım etti. Olay yerine gelen polis ekipleri tedavisi için 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi.
dayakyiyenkadin.jpg

Ambulansta ilk müdahalesi yapılan ve alkollü olduğu belirtilen Sevgi G., parası olmadığı gerekçesiyle tedaviyi reddetti. Polis ekiplerinin 'Kimse senden para almayacak' demesi ile ikna olarak tekrar ambulansa bindirilen Sevgi G., 'Bana bunları yapanı bulun' dedi.112 Acil Servis ekipleri tarafından Şevket Yolmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç kadın, zorla bindirildiği arabanın plakasını alamadığını söyledi.Şüpheli iki kişi hakkında çalışma başlatan polis ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.