BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Madalyaları silip süpürdüler

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Antalya’da yapılan turnuvada madalyaları sildi süpürdü.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, 5 yıl boyunca sporcuların başarısıyla gururlandıklarını belirterek, “Bu gençlerimiz, sporcularımız çok güzel bir geleceği hak ediyor. Bizlerinde çabası yılmadan çalışarak gençlerimize aydın bir gelecek sağlamak.” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü taekwondocuları Antalya da yapılan Büyükler ve Gençler Türkiye Şampiyonasında 4’ü şampiyonluk olmak üzere toplam 12 madalyayı daha ilçeye kazandırdı. 10-22 Şubat tarihleri arasında yapılan turnuvada Büyük erkeklerde 58 kg’da Fırat Pozan şampiyon, 62 kg ‘da Köksal Durusoy 2’inci olurken, Yusuf Ertürk, Turgay Yıldırım ile Serdar Yüksel’de 3’üncü oldu.

Büyük Bayanlarda Burcu Altun 63 kg’da birinci olurken 55 kg ‘da Zeynep Kirez ikinciliği elde etti. Genç Erkeklerde ise Sunay Dönmez 63 kg’da Gaziosmanpaşa’ya şampiyonluk getirirken 68 kg da Yunus Altun 3’üncülüğü elde etti. Genç Bayanlarda ise Tuba Uçak 55 kg da şampiyon oldu. Aynı kategoride Özlem Ulaş ile Aslıhan Köse’de ikincilik elde etti.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, 5 yıl boyunca sporcuların başarısıyla gururlandıklarını belirterek, “Bu gençlerimiz, sporcularımız çok güzel bir geleceği hak ediyor. Bizlerinde çabası yılmadan çalışarak gençlerimize aydın bir gelecek sağlamak.‘’ dedi.