BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  GÜNCEL

Maçka Parkı'nda bir garip kıyafet kavgası

Şişli'de Maçka Parkı'nda bir güvenlik görevlisinin müdahalesi eski bir tartışmayı bir kez daha alevlendirdi. İddialara göre güvenlik görevlisi, genç kızın kıyafetini açık bularak parktan çıkmasını istedi.

Abone ol

İSTANBUL Şişli'deki Maçka Parkı'nda güvenlik görevlisinin müdahalesiyle başlayan tartışma eski bir tartışmayı alevlendirdi. İddialara göre güvenlik görevlisi, kıyafetini açık bulduğu genç kızı parktan çıkarmaya çalıştı.

Şişli'deki Maçka Parkı'nda önceki gün 19:30 sıralarında yaşanan olayda, iddiaya göre özel güvenlik görevlisi, bir kadına kıyafetinden rahatsız olduğunu belirterek, "Senin ben burada böyle gezmene izin vermem" dedi.

"SENDEN BAŞKA RAHATSIZ OLAN YOK"

Görüntülerde, güvenlik görevlisinin polislere insanların rahatsız olduğunu söylediğini aktaran kadının arkadaşının da "Senden başka rahatsız olan yok" dediği görülüyor.

Güvenlik görevlisinin kendisine tepki gösterenlere "Taciz edilse sen mi gelip kurtaracaksın" dediği de kameralara yansıyor.

GÜVENLİKÇİNİN KIYAFETİNE KARIŞTIĞI KADIN KONUŞTU

DHA'nın haberine göre; başından geçenleri anlatan 24 yaşındaki Ç.K., "Bana 'Burada gezemezsin izin vermiyorum' dedi. Ben de 'Sen kimsin buna karışıyorsun' dedim. olay oldu kavga çıktı. İnsanlar benim tarafımda durunca polis çağırdı." diye konuştu.

"KIYAFETİME KARIŞMA" MAÇKA'DA

"Kıyafetime Karışma" sloganıyla bir süredir eylem yapan kadınlar, bu akşamki eylemin Maçka Parkı'nda olacağını ve bu olaydaki kadının da davet edildiğini söyledi.