BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,55
HABER /  GÜNCEL

Maaşını PTT aracılığıyla alan emekliler çok şanslı

Emekli aylığını PTT aracılığıyla alanları maaş tutarına bağlı olarak güzel bir sürpriz bekliyor.

Abone ol

Çalışma hayatındaki yoğunluk nedeniyle pek çok insan emekli olacağı günü hayal eder. Keşmekeşten uzaklaşıp kafa dinlemek, torun torbayla iştigal etmek, hatta organik ürünler yetiştirmek emeklilik için en çok kurulan hayaller. Emekli maaşını PTT’den alanlar ise mutluluğu çifte yaşıyor. Çünkü PTT, müşterilerine 450 TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor.

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.) ile Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) arasında imzalanan protokole göre emekli aylığını PTT aracılığıyla alanları maaş tutarına bağlı olarak güzel bir sürpriz bekliyor. PTT A.Ş., promosyon ödemesi almak isteyen emeklilerden herhangi bir şart aramadan sadece maaşlarını 3 (üç) yıl süreyle başka bir bankaya taşımayacağına dair taahhütte bulunulması karşılığında maaşı 1.000 TL’den az olan emeklilere 300 TL; 1.000-2.000 TL arasında olanlara 375 TL; 2.000 TL’den fazla olanlara ise 450 TL ödüyor.

HAVA İŞLEMLERİNDE İNDİRİM

Emekli aylığını PTT’ye taşıyanlar ve ilk maaş alma yeri olarak PTT’yi tercih edenler de oldukça şanslı. Söz konusu emeklilerin promosyon başvuruları kapsamındaki taahhüt süreleri boyunca PTT’den yapacakları havale işlemlerinde yüzde 20, ePttAVM üzerinden seçili ürünlerdeki alışverişlerinde yüzde 10 ve ayda bir defaya mahsus olmak üzere PTT Kargo ile gerçekleştirecekleri gönderimlerde yüzde 20 indirim sağlanacaktır.

Ülkemizin istiklalden istikbale her sürecinde milletin yanında yer alan, 1840’tan bu yana müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için çabalayan PTT, böyle bir kamu hizmetini vatandaşlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyor. PTT her yerde ve her yaşınızda sizinle...