BIST 9.916
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.423,02
HABER /  SPOR

Lyon Holoskoya talip

Holosko'ya Lyon kancası. Lyon gözünü ona dikti. Transfer için uğraşıyor...

Abone ol

Turkcell Süper Lig’de Vestel Manisaspor, Ankaragücü maçıyla ilgili hazırlıklarını sürdürüyor.

Milli takımda bulunan Ferhat, Holosko ve Kalabane dışındaki oyuncular, teknik direktör Giray Bulak yönetiminde Tarık Almış Tesisleri’ndeki ilk etap antrenmanda düz koşu ve koordinasyon çalışmaları yaptı. İkinci etapta ise futbolcularını çift kalede çalıştıran Giray Bulak, pres yapmayan ve koşmayan oyuncularını uyardı ve sahayı terk etmelerini istedi. Oyuncular daha sonra tempolu koşu yaptı.

Giray Bulak, kalan 5 maçta seri bir galibiyet yakalamayı istediklerini belirterek, "Koşan futbolcu futbolcumdur, koşmayan ise benim futbolcum değildir. Çok önemli 5 maç oynayacağız. Puan cetvelindeki yerimizin, ortaya koyduğumuz futbol ve oyun anlayışını yansıtması gerekir, şu anda istenilen yerde değiliz" dedi.

Ankaragücü’nün iyi bir ekip olduğunu ifade eden Bulak, karşılaşmadan mutlaka puan alınması gerektiğini bildirdi. Bulak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu hafta deplasmanda Ankaragücü, kendi evimizde ise Gaziantep, ardından Konya ve Kasımpaşa deplasmanları var. İlk yarının son maçı ise Beşiktaş ile kendi sahamızda. Yani 2 içerde, 3 dışarıda 5 maç oynayacağız. Burada toplam 15 puan var. Bu puanların çoğunu alarak, ikinci yarıda avantaj sağlamak istiyoruz." Öte yandan, Vestel Manisaspor’un Slovak futbolcusu Holosko’ya Fransa’nın Marsilya ekibinden sonra Lyon Kulübü’nün de talip olduğu, oyuncunun Ankaragücü maçında izleneceği öğrenildi.