BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Lüks araçta infazda platonik aşk iddiası

İstanbul Kağıthane’de lüks araç içerisinde yaşanan infazda platonik aşk iddiası...

Abone ol

Olayın şüphelisi E.P. ve öldürülen Gökhan Arıcan’ın eşi gözaltına alındı. Kağıthane’de dün akşam meydana gelen olayda Gökhan Arıcan isimli şüpheli kurşunlanarak öldürülmüştü.

Görüntülerde olay yerinden kaçan beyaz bir otomobili belirleyen polis, aracı Gökhan Arıcan’ın yanında çalışan A.P.’nin kullandığı tespit eti. Gözaltına alınan A.P.’nin sorgusunda Gökhan Arıcan’ın karısına karşı “platonik aşk” beslediğini söylediği iddia edildi.

Bunun üzerine Gökhan Arıcan’ın eşi de gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

NE OLMUŞTU?

İstanbul Kağıthane'de araçlara siren ve çakar sistemi monte eden bir şirkette yönetici olduğu belirtilen Gökhan Arıcan (35) adlı kişi, lüks bir otomobilin içinde ensesinden vurulmuş olarak bulundu. Olay, saat 20.30 sıralarında Hamidiye Mahallesi, Arıcılar Mevkii’ndeki Selçuklu Caddesi üzerinde meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, arkasında beyaz bir otomobilin durduğu, park halindeki 06 BG 3143 plakalı lüks otomobilin içinden 1 el silah sesi duyuldu.

ARAÇTAN İNİP ARKADAKİ OTOMOBİLE BİNDİ

Daha sonra, şoför mahallinin yanında oturan bir kişi, otomobilden inerek, arkada duran beyaz araca bindi. Bu sırada, cadde üzerinde devriye görevi yapan bir polis ekibi, lüks otomobilin şoför mahallindeki kişinin uyur vaziyette olduğunu görünce, kontrol etmek istedi. Polis, aracın kapısını açtığında, şoförün kanlar içinde olduğunu fark etti. Bu sırada, arkadaki beyaz otomobilin sürücüsü aracı çalıştırdı. Polislerin durdurmaya çalışmasına rağmen, otomobil sürücüsü süratle olay yerinden kaçtı.

SİREN VE ÇAKAR SİSTEMİ VAR

Polis tarafından olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, şoför mahallindeki kişinin ölmüş olduğunu tespit etti. Polis tarafından yapılan incelemede, ensesinden tek kurşunla vurulmuş kişinin, araçlara siren ve çakar sistemi monte eden bir şirkette yönetici olarak çalışan Gökhan Arıcan (35) olduğu öğrenildi.