BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,81
ALTIN 2.418,15
HABER /  SPOR

Lucescuda işler karışık

Metalist Kharkiv hezimetiyle UEFA Kupası’na veda eden Beşiktaş’ta teknik direktör arayışı sürüyor.

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in Ukrayna’da bir araya geldiği Lucescu ile el sıkıştığı öğrenildi. Ancak hocanın devre arasında gelme ihtimali ve Sağlam'ın direnmesi, Demirören'i kara kara düşündürüyor.

SİNAN ENGİN GİTSİN GÖNDERİLSİN ŞARTI

Rumen hocanın, Shakhtar Donetsk yönetimiyle durumunu görüşmek ve tazminat sorununu çözmek için birkaç gün süre istediği, ilk şartının ise Sinan Engin’in gönderilmesi olduğu bildirildi

ŞİMDİ AYRILIRSA 1 MİLYON DOLAR TAZMİNATI VAR

Shakhtar ile sözleşmesi Aralık ayında bitecek olan ve 1 milyon tazminatı bulunan Rumen hocanın, Demirören’e “Bana birkaç gün izin verin. Yönetimle görüşüp durumu anlatayım. Ancak bir problemin yaşanacağını sanmıyorum” dediği bildirildi.

Siyah - beyazlı takımda bir dönem beraber çalışan daha sonra basın yolu ile yaptıkları açıklamalarda birbirlerini sert ifadelerle suçlayan ikilinin yeniden bir arada çalışmasının çok zor olduğu belirtildi.

SAĞLAM'IN TAZMİNATI DÜŞÜNDÜRÜYOR

Yönetimin, Ertuğrul Sağlam’ı da 1.5 milyon dolar tazminatı bulunduğu için gönderemediği ve genç çalıştırıcının istifa etmesini beklediği öğrenildi.

Sağlam’ın ise baskılara rağmen ayrılmayı düşünmediği ve Başkan Yıldırım Demirören’in alacağı kararı beklediği ifade edildi. Lucescu’dan “geliyorum” yanıtının alınması halinde Demirören’in, Sağlam’ın işine son vereceği ve karşılıklı anlaşma yoluna gidileceği öğrenildi.

Kaynak: Serdar Sarıdağ-Miliyet