BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.409,74
HABER /  SPOR  /  BEŞİKTAŞ

Loris Karius'tan 'Liverpool'a dönüyor' iddiasına bomba yanıt!

İtalyan ve İngiliz basını Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve gece hayatına düşkünlüğüyle bilinen Loris Karius'un Ocak ayında Liverpool'a geri gönderileceğini iddia etti. Menajerinin bu ifadelerinden sonra Karius da sosyal medya hesabından bomba bir paylaşımda bulundu.

Abone ol

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'dan 2 yıllığına kiralanan Loris Karius'un eski kulübüne geri gönderileceği iddia edildi. İtalyan ve İngiliz basınında çıkan haberlerde Liverpool'dan kiralanan 25 yaşındaki file bekçisinin performansından memnun kalınmadığı ve taraflar için ayrılık yolu gözüktüğü belirtildi. 

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid karşısında yediği hatalı goller sonrasında Ada'daki kariyeri tehlikeye giren ve Liverpool'un, Beşiktaş'a kiraladığı Alman kalecinin İstanbul'daki günlerine de iyi başlamadığı belirtildi.

GECE HAYATI BİTİRDİ
Siyah-beyazlı teknik heyetin gece hayatına düşkünlüğüyle nam salan Karius'tan memnun olmadığı ve taraflar için ayrılık yolu gözüktüğü iddia edildi.

MENAJERİNDEN YALANLAMA

Alman kalecinin menajeri Florian Goll, bu iddiaları sert bir dille yalanladı. Goll, " Bu tamamen saçmalık. Bu iddia kesinlikle doğru değil. Karius iki yıllığında Beşiktaş'ta be kulübün onu göndermeye niyeti yok. Karius, Beşiktaş'ın 1 numarası ve her maç iyi performans sergiliyor" dedi. 

''ÖNCE KAHVE ARDINDAN DA MEDYA SAÇMALIKLARI''
Menajerinin bu ifadelerinden sonra Karius da sosyal medya hesabından bomba bir paylaşımda bulundu. Instagram Story'den kahve içerken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Alman eldiven, fotoğrafın üstüne şunları yazdı: "Önce kahve, ardından da medya saçmalıkları..."

Çapkın Kartal Loris Karius'tan Ece Sükan'a pençeÇapkın Kartal Loris Karius'tan Ece Sükan'a pençeÇapkın Kartal Loris Karius'tan Ece Sükan'a pençeÇapkın Kartal Loris Karius'tan Ece Sükan'a pençeHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN