BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Liverpoollu futbolcuların çilesi

İngiltere'nin köklü ve başarılı kulüplerinden Liverpool'da, son 2 yıl içinde 8 oyuncunun evi soyuldu.

Abone ol

İngiliz ekibinde son olarak Brezilyalı oyuncu Lucas Leiva hırsızların mağduru oldu. Bu oyuncunun yanı sıra 2 yıl içinde, kaleci Jerzo Dudek, Peter Crouch, Daniel Agger, Dirk Kuyt, Steven Gerrard, kaleci Pepe Reina ve Robbi Keane de evi soyulanlar arasında yer aldı.

İngiliz ekibinde ilk soyulan futbolcu 2006 yılının haziran ayında kaleci Jerzo Dudek oldu. Eve giren hırsızlar, Dudek'in 2005 yılında Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde kazandığı madalyasını çaldı.

Liverpool'un Brezilyalı oyuncusu Lucas Leiva'nın evine giren hırsızlar, oyuncunun kendi adının yazdığı birçok forma ile Pekin Olimpiyat Oyunları'nda kazandığı bronz madalyasını götürdüler.

Peter Crouch ve Daniel Agger de 2006 yılının eylül ayında aynı anda hırsızların mağduru oldular. Bunların evleri soyulurken, her iki oyuncu da Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı forma giyiyordu.

Liverpoollu Dirk Kuyt 2007 yılının kasım ayında Hollanda, Robbie Keane de 2008 eylülünde, İrlanda Milli Takımı ile rakiplerine karşı forma giyerken evlerine hırsız girdi.