BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Liseli kızların kanlı kavgası

Balıkesir'de lise öğrencisi genç kızların sevgili kavgası kanlı bitti. Bir öğrenci arkadaşını bıçakla yaraladı.

Abone ol

Balıkesir'deki özel bir dershanede, lise öğrencisi H.M., erkek arkadaşlarından ayrılma gerekçesini sorduğu için tartıştığı H.E.'yi bıçaklayarak yaraladı.

Milli Kuvvetler Caddesi'ndeki bir dershanede (Özel İşlem Teknik), ders arasında kantinde karşılaşan, Koray Lisesi son sınıfta öğrenim gören 17 yaşındaki H.E. ile 17 yaşındaki H.M. adlı kız öğrenciler arasında, ortak arkadaşları olan bir erkek öğrenci nedeniyle tartışma çıktı. H.E.'nin bir süre arkadaşlık ettiği erkek öğrenciyle arkadaşlığını sona erdirmesi, H.M.'nin de, “Sen benim arkadaşımı nasıl terkedersin'' demesi üzerine çıktığı ileri sürülen tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında H.M., kantinden aldığı bıçakla H.E.'yi sağ göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan H.E., dershane yöneticileri tarafından olay yerine çağırılan sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan H.E.'nin sağlık durumunun halen ciddiyetini koruduğu bildirildi.