BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.302,73
HABER /  GÜNCEL

Liseli kızın çıplak fotoğraflarını çekip...

ÇANAKKALE'de lise öğrencisi G.A.'nın (16), kendisine cinsel istismarda bulunup, sosyal medyada çıplak fotoğrafını paylaştıkları iddiasıyla şikayetçi olduğu S.Ş. (20) tutuklandı, İ.Ö. (20) serbest bırakıldı.

Abone ol

ÇANAKKALE'nin Bayramiç ilçesindeki lisede 10'uncu sınıf öğrencisi G.A., okul dışından arkadaşlık yaptığı İ.Ö. ve S.Ş.'nin cinsel istismarına uğradığını iddia ederek, savcılığa şikayette bulundu. G.A., İ.Ö. ve S.Ş.'nin çıplak fotoğraflarını da sosyal medya paylaşım sitesi Instagram'a koyduklarını öne sürdü.

TUTUKLANDI: Savcılığın talimatı üzerine İ.Ö. ve S.Ş. polis tarafından gözaltına alındı. Cumhuriyet Savcılığındaki sorgusunda, İ.Ö. ve S.Ş. üzerlerine atılı suçları kabul etmedi. İki şüpheli, savcılıkta ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Bayramiç Sulh Ceza Hakimliğince, şüpheli S.Ş. tutuklandı, İ.Ö. ise denetimli serbestlikle bırakıldı.KIZ ÇOCUK ESİRGEME KURUMUNA TESLİM EDİLDİ: Bayramiç Cumhuriyet Savcılığı kararıyla, Çocuk Esirgeme Kurumuna teslim edilen G.A.'nın, eğitimine başka bir yerde devam edeceği belirtildi.