BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Lincolnun sitesinde savaş var!

Cimbom'un peşinde koştuğu Schalke'li Lincoln'un sitesinde sanal savaş var!

Abone ol

G.Saray'ın transferini yüzde 90 bitirdiği Brezilyalı futbolcu Lincoln'ün internet sitesi olan www.lincoln10.de'de bir sanal savaş yaşanıyor.

Galatasaraylı taraftarlar, Brezilyalı yıldızın Türkiye'ye gelmesi için e-mail yollarken, sarı-kırmızılıları eleştiren, hatta kötüleyen mesajlar da dikkat çekiyor.

İşte bu ilginç mesaj trafiği:

Schalker
: Ben bir Schalke taraftarıyım. Yıllardır şampiyonluk için umutlandık ama artık yeter. Lincoln, git Galatasaray'a.

Fatih: Galatasaray'a gel Lincoln. Kariyerinin en güzel yıllarını burada geçirirsin. Galatasaray, başarı ve şampiyonluk içindir. Bizi Taffarel'e sor.

ultrAslan
: Neden Schalke'de kalsın ki, antrenörü onunla sorunlu. Galatasaray'a gelince, taraftar nedir görecek. 'Schalke'de kal. Galatasaray'da ne kazanacaksın?' diye yazanlar var. Kim 16 kez şampiyon oldu? Schalke mi, G.Saray mı? Kim UEFA Kupası'nı, Süper Kupa'yı kazandı. G.Saray'a gel Lincoln.

Gelirsen para alamazsın
Serdar
: Galatasaray'a gelmemelisin, çünkü gelirsen paranı alamazsın. 19 Mayıs'taki G.Saray-F.Bahçe maçının bantını bul ve izle. G.Saray seyircisinin neler yaptığını gör. Hatta, en iyisi Zico'ya sor.

Emre: G.Saray taraftarı seni bekliyor. Senin F.Bahçe'deki Alex'ten çok daha iyi olduğunu biliyoruz. Sen bizim yeni 10 numaramız olacaksın. Sana inanıyoruz.

Mehmet: Seni Galatasaray'da görmek istiyoruz. Taraftarlar, seni taç giyecek bir kral gibi bekliyor. Doğru zaman ve doğru takım seni "Boğaz'ın Sultanı" yapacak.

Sarp: Seni seviyoruz Lincoln. Lütfen G.Saray'a gel. Her gece senin gelmen için dua ediyorum. Lütfeeen gel!

Mustafa: Unutulmaz Hagi'den sonra yeni 10 numaramız olacaksın. ???: Lincoln, senin yerinde olsam G.Saray'a gitmezdim. Futbolcuları için paraları yok. Ribery de bu yüzden G.Saray'dan ayrıldı ve hep daha kötüye gidiyorlar. Türkiye'nin en büyük takımı yıldızlarla dolu Fenerbahçe'dir. Sana bir tavsiye: Sakın G.Saray'a gitme.

Kecko: Lincoln, sana sadece bir soru soracağım: Kral olmak varken, neden bir prens olarak kalasın?