BIST 10.194
DOLAR 32,26
EURO 34,73
ALTIN 2.402,23
HABER /  SPOR

Lincolnün gelmemesi utanç verici

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Lincoln'ün gelmemesinin utanç verici olduğunu söyledi.

Abone ol

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Brezilyalı futbolcu Lincoln'ün iyi bir futbolcu olduğunu belirterek, "Ancak, Lincoln'ün gelmemesi utanç verici" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard Galatasaray Televizyonu'nda yayınlanan "Avea Kamp Günlüğü" programına konuk oldu. Takımla ve yeni sezonla ilgili merak edilenleri dile getiren başarılı çalıştırıcı, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Frank Rijkaard, sarı-kırmızılı takımın kampına katılmayan Brezilyalı futbolcu Lincoln'le ilgili olarak, "Bir şey söyleyemeyeceğim. Çünkü hiç görmedim kendisini. Ama geçen yıldan maçlarını izlediğimde kaliteli bir futbolcu olduğunu gördüm. Takıma katılmaması da bence utanç verici" ifadelerini kullandı.

Yaklaşık 20 gündür süren kampı değerlendiren Rijkaard, iyi ve çok çalıştıklarını söyledi. Şu anda bekledikleri seviyeyi yakalayamadıklarını aktaran Hollandalı teknik adam, "3 - 4 haftadır çalışıyoruz. Tamamıyla hazır olduğumuzu söyleyemem" diye konuştu.

Şu ana kadar oynadıkları hazırlık maçlarını değerlendiren Rijkaard, "Özellikle son 2 maçtan gayet memnunum. Zor maçlardan ikisini atlattık. Hazırlık kampında yapılabilecek zor maçlardan ikisiydi. Özellikle Mısır takımı ve Fas takımı. Ciddi rakiplerle oynadık. Taktiksel olarak sıkıntı yaşamadığımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Rijkaard, yeni transferleri Keita'yla ilgili olarak da, ofansif anlamda çok iyi bir oyunu olduğunu dile getirerek, "Hem forvet, hem sağ açık olarak oynuyor. Artısı olacaktır takımda" dedi.