BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
HABER /  GÜNCEL

Mezar evin sırrını çöpler çözecek

Evin babası 2 gündür işe gitmeyince kapı polisler tarafından kırılıp açıldı. Anne, baba, oğulun cesetleri yerdeydi. Ailenin küçük oğlu ise kayıp. Polis çöplerde delil arıyor

Abone ol

Mersin'de bir evde, aynı aileden biri kadın 3 kişinin cesedi bulundu. polis cinayetle ilgili ipuçların çöpte arıyor.

Alınan bilgiye göre, Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki Özdeniz Sitesi sakinleri, 7. katta oturan Uğuz ailesinden iki gündür haber alamayınca polise haber verdi.

Cumhuriyet Savcısının talimatı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çilingir sayesinde girilen evde 3 cesetle karşılaştı.

Polis olay yerinde yaptığı incelemede, Ünal Uğuz, eşi Sultan Uğuz ve oğlu Serdar Uğuz'un öldüğünü belirledi. Olay yerinde çok sayıda boş mermi kovanı bulundu.
Bu arada, baba Ünal Uğuz'un fırın ustası olarak çalıştığı ve iki gündür işe gelmediği öğrenildi.

Tabancayla öldürülen 3 kişinin katil zanlısı olarak ailenin üniversite öğrencisi olan küçük oğlu 26 yaşındaki Gökhan Uğuz aranıyor.

Komşuların ihbarı üzerine saat 11.30’da apartmana gelen polis, dairenin kapısını kırarak içeri girdiğinde Ünal Uğuz’un cesedini salon kapısında, eşi Sultan Uğuz’un cesedini salonda, oğulları Serdar Uğuz’un cesedini ise odasında yatakta buldu.

Kayıp tabancayı bulmak için inceleme yapan polis, binanın bulunduğu sokaktaki çöp konteynerlerini tek tek dökerek toplu cinayetin ipucuna ulaşmaya çalıştı. Cesetler ise yapılan incelemenin ardından otopsi için Mersin Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Geçtiğimiz ay, Adana'da da bir evde de 8 ceset bulunmuştu. Olaydan sonra kayıplara karışan ailenin büyük oğlu kısa süre sonra bulunmuştu. Anne ve babası ile ablası, yengesi ve yeğenlerini mal paylaşmazlığı nedeniyle öldürdüğünü itiraf eden zanlının davası hala sürüyor.

İŞTE MERSİN'DEKİ MEZAR EVİN FOTOĞRAFLARI...

[PAGE] [PAGE]

Üniversite öğrencisi Gökhan Uğuz aranıyor.

[PAGE]

Serdar Uğuz

[PAGE]

Anne Sultan Uğuz

[PAGE]

Baba Ünal Uğuz