BIST 9.525
DOLAR 32,70
EURO 34,77
ALTIN 2.521,13
HABER /  GÜNCEL

Telefonda tacizine kahve baskını

Eşinin telefonla taciz edildiğini söyleyen kişi, beraberindekilerle birlikte kahve bastı. Polis gelene kadar kan gövdeyi götürdü.

Abone ol

Bolu'da Bekir, Sadık ve Bayram Uğur kardeşler, içlerinden birinin eşini telefonla taciz ettiğini iddia ettikleri 57 yaşındaki Şeref Akyıldız ile 40 yaşındaki kardeşi Necati Akyıldız’ın bulunduğu kahveyi bastı. Sokağa taşan ve bıçakların çekildiği kavgada 5 kişi de yaralandı.

Olay bugün saat 14.45 sıralarında, Gölyüzü Mahallesi Akkanat Sokak’ta bulunan bir kahvede meydana geldi. İddiaya göre Şeref ve Necati Akyıldız kardeşlerden biri, 43 yaşındaki Bekir, 38 yaşındaki Sadık ve 33 yaşındaki Bayram Uğur kardeşlerden birisinin eşine telefon açarak taciz etti. Buna sinirlenen Uğur kardeşler, Akyıldız kardeşlerin bulunduğu kahveyi bastı. Kahvede başlayan kavga sokağa taştı. Bıçaklar ve taşlarla birbirlerine saldıran 5 kişinin kavgasında Sadık Uğur, Bekir Uğur ve Necati Akyıldız bıçakla, Bayram Uğur ile Şeref Akyıldız da aldıkları darbelerle yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis geldi. Polis kavgaya devam eden tarafları güçlükle ayırarak ekip otosuna bindirdi. Olay yerine gelen 112 Acil ekipleri yaralıları ambulanslara alarak Köroğlu Devlet Hastanesi ile İzzet Baysal Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Kavgayı duyan Akyıldız ve Uğur kardeşlerin yakınları da olay yerine geldiler. İki grup birbirlerine laf atarak sataşırken, polis tarafları sakinleştirdi. Polis çevrede arama yaparak kavgada kullanılan bıçakları aradı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.