BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,81
ALTIN 2.421,80
HABER /  SPOR

Lincolnde saatler sayılıyor

Galatasaray Schalke'yi ablukaya aldı. İkna ekibine Adnan Polat da dahil oldu.

Abone ol

Galatasaray, resmi olarak Schalke'nin kapısını çaldı, Brezilyalı oyuncu için masaya oturdu. İlk etapta yönetici Üstünel ile Futbol A.Ş. Genel Müdürü Sezgin bir görüşme yaptı. Polat da ekibe dahil olacak

Galatasaray'ı gelecek sezon başarıya taşıyacak bir kadro kurmanın çalışmalarını sürdüren sarı - kırmızılı yönetim, Linderoth'un ardından ikinci bombasını patlatmak için artık gün değil, saatleri sayıyor.

Schalkeli oyuncunun bonservis sorununu çözebilmek için Alman ekibinin yöneticilerini adeta ablukaya alan Cim - Bomlular, ilk resmi teklifi dün sundular.

ZORLU PAZARLIK

Galatasaray'a gelmeyi kabul eden ve Schalke ile gemileri yakan Brezilyalı futbolcu Lincoln için yöneticiler Adnan Sezgin ve Haldun Üstünel Almanya'da kamp kurdu. İkili Lincoln'ün bonservisi için Schalke yöneticileri ile dün öğleden sonra başlayıp gece yarısına kadar süren sıkı bir pazarlığa oturdular. Alman ekibi kapıyı 8 milyon euro'dan açarken, Galatasaray 3 milyon eurodan yukarı çıkmadı.

Galatasaray'ın yeni hocası Feldkamp'ın da Schalke yöneticilerini ikna etmek için bir süre katıldığı toplantıda Alman kulübü, 5 milyona kadar düştü. Ancak Sezgin ve Üstünel ikilisi 3 milyondan yukarı çıkmaya razı olmayınca saatler süren pazarlık tıkandı. Lincoln'ün sözleşmesinin seneye bitecek olmasını gözönüne alan Sezgin ve Üstünel, bugün yapacakları görüşmede transferi sonlandırmaya çalışacaklar.