BIST 10.320
DOLAR 32,28
EURO 35,11
ALTIN 2.466,68
HABER /  SPOR

Lincoln yeni sezon için iddialı

Lincoln, iyi bir oyuncu ve teknik kadroya sahip olduklarını, hak ettikleri başarıyı elde edeceklerine inandığını söyledi.

Abone ol

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Lincoln, iyi bir oyuncu ve teknik kadroya sahip olduklarını, bu sezon da iyi çalışarak, hak ettikleri başarıyı elde edeceklerine inandığını söyledi.

Lincoln, Galatasaray TV'de katıldığı programda, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Sarı-kırmızılı ekibin bu sezon başarılı olacağına inandığını kaydeden Lincoln, ''Çok ümitliyim, fakat 3 kulvarda birden yarışırken, takım ligde çok iyi gidiyorsa, UEFA Kupası'nda da çok iyi sonuçlar alacağı ya da Fortis Türkiye Kupası'nda işlerin çok iyi olacağı düşüncesi içinde olunmamalı. Her kulvarın birbirinden farklı özellikleri var. Bu sezon UEFA Kupası'nda mümkün olduğunca ilerlemeye gayret edeceğiz ama bu kolay olmayacak'' dedi.

Galatasaray'da iyi bir teknik ekip bulunduğunu, iyi de bir futbolcu kadrosuna sahip olduklarını vurgulayan Lincoln, ''Bu, işleri kolaylaştırıyor. Futbolda, sadece kazandığınız zaman iyi iş yapmış sayılırsnız. Bu gerek futbolcular, gerekse teknik ekip için böyledir. Bu sezon, çok çalışarak, bize gereken ve hak ettiğimiz başarıyı elde edeceğiz. Çok konuşmak istemiyorum ama iyi futbol oynuyoruz'' diye konuştu.

Brezilyalı futbolcu, Türkiye'de oynanan futbolun her geçen sezon daha iyiye gittiğini belirterek, daha önce Türkiye'de ligin çok iyi olmadığı düşüncesiyle gelmeye çekinen çok iyi oyuncuların da son yıllarda Türkiye'ye transfer olduğunu anlattı. Bu sezon Galatasaray'a gelen Baros, Kewell ve Meira ile iyi anlaştığını, kendisi için en önemli şeyin, onları saha içinde mümkün olduğunca çabuk tanıyıp, birlikte en fazla verimi nasıl alabileceklerini tespit edebilmek olduğunu dile getirdi.

Lincoln, taratarlardan, her maçta kendilerine destek vermeyi sürdürmelerini de isterken, ''Futbolcular olarak bundan çok büyük keyif alıyoruz, buna ihtiyaç duyuyoruz. Taraftarın bana gösterdiği ilgiden ayrıca keyif alıyorum. İstanbul'un herhangi bir yerine gittiğimde çocukların bana gösterdiği ilgi, gençlerin gösterdiği yakınlık çok hoşuma gidiyor. Geçen sezon sorunlu bir dönemimde bana çok yardımcı oldular. Burada kalmamın en önemli nedenlerinden biri oldular. Bu desteklerinin çok önemli olduğunu bilmeliler'' ifadelerini kullandı.