BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.442,03
HABER /  GÜNCEL

Liderler dalgalı denizde belli olur

Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin, kadro dışı bırakılan Zvjezdan Misimovic ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Sarı-kırmızılı takımın akşam saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Sezgin, Bosna-Hersekli futbolcunun kadro dışı bırakılması kararının tamamen teknik heyete ait olduğunu söyledi.

TAKIMIMIZA İNANIYORUZ

Bir basın mensubunun, "Misimovic'in kadro dışı bırakılması bir adım mı? Başka kararlar alınacak mı" şeklindeki sorusuna ise Sezgin, "Yönetim kurulunun takdirini gerektiren bazı konular var. Gelecek haftayı beklemekte yarar var. Galatasaray zor günlerden geçiyor. Liderler dalgalı denizde belli olur. Bu takımı gerçek seviyesine getirecek olanlar yine bu forma altında mücadele eden bizleriz. Biz en kötü şartlarda bile takımımıza inanıyoruz. Hem taraftarımıza hem camiamıza inanıyoruz. Hep birlikte iyi günler yaşamak istiyoruz. Galatasaray bu zor günlerden geçecek kadar büyük bir camiadır" yanıtını verdi.

Adnan Sezgin, UltrAslan taraftar grubunun yönetimin görev süresinin dolduğunu ve görevi bırakması gerektiği yönündeki açıklamasına ilişkin soruya da, "Bu günlerde süre gelen kampanya, yayın süreci diyeyim. Önemli olan bu günleri birliktelikle, birlikte aşabilmek. Biz bunu bekliyoruz" şeklinde yanıtladı.

SADECE INSUA KİRALIK

Hagi'nin, 'Takımda kiralık oyuncu istemiyorum' şeklindeki demecinin hatırlatılması üzerine de Sezgin, "Takımda sadece Insua kiralık. Satış opsiyonuyla almıştık. Bu konudaki kararı daha sonra alacağız" ifadelerini kullandı.

"Galatasaray'daki başarısızlığı neye bağlıyorsunuz" şeklinde yöneltilen soruya ise Adnan Sezgin, şu yanıtı verdi:

"Birçok neden olabilir ama bulunduğu yeri hak etmediğini, olmaması gereken yerde olduğunu söyleyebilirim."