BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Aziz Yıldırım'dan Kocaman'a açık çek

Gaziantep yenilgisi Aziz Yıldırım'ı çileden çıkardı. Aykut Kocaman ile görüşen başkan hesap sordu.

Abone ol

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Gaziantepspor yenilgisi sonrası Teknik Direktör Aykut Kocaman ile özel bir görüşme yaptığı ve futbol takımının başarısızlığını sorguladığı öğrenildi.

Şampiyonluk yarışında kritik virajlardan biri olan Gaziantep'te ortaya konan oyuna ve alınan sonuca bir hayli sinirlenen Yıldırım'ın, Kocaman'a "Voleybol ve basketbolda çok başarılıyız. Onları yöneten de biziz. Orada işler iyi gidiyor da, burada niye iyi değil? Her branşta yüzümüz gülüyor ama olay futbola gelince sürekli sıkıntı. Yönetim olarak her şeyi yapıyoruz, bu takımın bir dediğini iki etmiyoruz ama sonuç alamıyoruz" ifadelerini kullandığı belirlendi.

SAKATLIK TEPKİSİ

Milliyekt'ten Cemal Ersen'in haberine göre Kocaman'dan ayrıntılı bir rapor isteyen Yıldırım'ın ardından, "Bu takım bu sezon şampiyon olacak. Başka alternatifimiz yok. Devre arasında hangi transferi istiyorsan yapalım. Ama bu işi son dakikaya bırakmayalım" diye konuştuğu öğrenildi.

Sakatlıklardan da dert yanan Fenerbahçe Kulübü Başkanı’nın, "Bakıyorum başka hiçbir takımda bu kadar sakatlık olmuyor. Bunu niye biz yaşıyoruz. Her hafta bir oyuncuyu kaybediyoruz. Bana gelip biri bu sakatlıkların neden kaynaklandığını açıklasın. Sağlık kurulundan rapor istiyorum" dediği ifade edildi.

ÜÇ BÖLGEYE TAKVİYE

İkili arasında yapılan görüşmede bir stoper, bir ön libero ve de bir santrfor alınmasının kararlaştırıldığı, yönetimin de bu konuda düğmeye bastığı belirlendi. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın Bilica, Santos ve Cristian'ın gözden çıkardığı, Kazım'a ise devre arasına kadar son bir şansın daha verileceği, eğer kendini ispatlayamazsa, genç yıldızla da yolların ayrılacağı bildirildi.

Bu arada Başkan Aziz Yıldırım'ın, Gaziantep'e gitmeyen ancak Brezilya Milli Takımı'nda forma giyen Santos'a çok kızdığı, "Bu nasıl sakatlık kardeşim. Bir günde mi düzeldi" diyerek tepkisini ortaya koyduğunu öğrenildi.