BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

LG'den esrarengiz 1 Mayıs daveti

Samsung’un ardından Güney Kore’nin promosyona büyük yatırımlar yapmaya başlayan bir diğer elektronik devi LG, 1 Mayıs’ta New York’ta düzenlenecek etkinlik için davet dağıtıyor.

Abone ol

LG 'nin esrarengiz davette belli bir tarih ve mekan bulunmadığı gibi, tanıtılacak ürün veya yeniliğin ne olduğu da bilinmiyor. 

Optimus G ve G Pro ile akıllı telefon sektöründe iPhone 5 ve Galaxy S4’e karşı mücadele verecek olan LG, 1 Mayıs’ta yapacağı etkinlik için esrarengiz bir davetiye yolladı.Mashable sitesinin haberine göre, 'Share the Genius' başlığı altındaki davet, ABD’de satışa sunulacak Optimus G Pro akıllı telefonunun tanıtımına işaret ediyor. Şubat ayında Barcelona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2013) tanıtılan Optimus G Pro, Galaxy S4 ve iPhone 5 ’in en büyük rakibi olacak cihazlardan biri olarak kabul ediliyor.

G Pro, 5.5 in. (14 cm) ekran genişliğine ve full HD ekrana sahip. Bu büyüklük, Samsung’un S-Pen kalemi kullanan Galaxy Note II telefonuyla anı. 1.7 GHz dört çekirdekli Snapdragon işlemci kullanan G Pro, 13 megapiksel kamerasıyla öne çıkıyor. Android işletim sistemiyle çalışan telefon 2 GB RAM ve 32 GB da dahili belleğe sahip.

Samsung ’a Galaxy S4 tanıtımı öncesi yaptığı kötü sürprizle promosyon alanında taviz vermeyeceğini gösteren LG, New York’taki etkinliğiyle teknolojisini sunarken rekabet gücünü de artırdığını göstermeyi amaçlıyor.