BIST 9.883
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.455,53
HABER /  GÜNCEL

Levent Kırca'nın mezarı görenler şoke oldu!

Levent Kırcı'nın mezarının hali görenleri üzdü. Ölümünün üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen çocukları mezarı yaptırmadı. Levent Kırca'nın 4 çocuğu reddi mirasta da bulunmuştu.

Abone ol

Levent Kırca'nın mezarı günün olayı oldu. Ahmet Çevik mezarın fotoğrafını paylaşınca ortalık karıştı. Son eşi tepki gösterirken Levent Kırca'nın 4 çocuğundan ise ses seda yok.

Oyuncu Ahmet Çevik'in sosyal medyada paylaştığı Levent Kırca'nın mezarının fotoğrafı üzüntü yarattı. Bir yıl önce vefat eden usta oyuncunun kabrinin o günkü haliyle bırakılmış olduğu ortaya çıktı.

Karaciğer kanseri sebebiyle kemoterapi gören Levent Kırca, 67 yaşında hastanede yaşama veda etmişti.

LEVENT KIRCA'NIN ÇOCUKLARI

Aslen Samsunlu olan Levent Kırca 12 Ekim 2015 tarihinde hayata veda etmişti. Sanatçının ikisi ilk eşinden, ikisi de Oya Başar'dan olmak üzere  4 çocuğu bulunuyor. Levent Kırca, Oya Başar ile olan evliliğini de vefatından 15 yıl önce sonlandırmıştı.

Levent Kırca'nın 4 çocuğundan hiç birinin usta oyuncunun mezarı ile ilgilenmemiş olması üzüntü yarattı.

MİRASINI DA REDDETMİŞLERDİ

Kırca’nın Oya Başar’dan olan oğlu Umut ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını da reddetmişlerdi. İki kardeşin bu kararını almalarının sebebi babalarının borçlarından kurtulma çabasıydı.

SON EŞİ ASLI ÇETİNER TEPKİ GÖSTERDİ

Levent Kırca'nın mezarının hali sosyal medyada günün konusu olurken son eşi Aslı Çetiner haberlere tepki gösterdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Asıl Çetiner "Hastalığında yanına uğramayanlar şimdi nemalanma peşindeler yazıklar olsun" diye yazdı.

ŞU ANDA YAPIM AŞAMASINDA

Aslı Çetiner, usta oyuncunun mezarının yapım aşamasında olduğunu iddia ederek "Bazı terbiyesizler her zamanki gibi polemik peşindeler. Levent Kırca'nın mezarı Erhan İşözen tarafından çizildi.. Şimdi yapım aşamasındadır" dedi.

Levent Kırca'nın 6 yıldır birlikte olduğu ve 'son eşim' dediği Aslı Çetiner, usta oyuncunun ölümü sırasında başucunda olan tek isimdi. Aslı Çetiner vefatın ardından yaptığı açıklamada; "En büyük tesellim fazla acı çekmeden, eli elimde gitmesidir" demişti.