BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.433,71
HABER /  MEDYA

Tolga Kulakçı gerçekte kimdir çıplak resimleri

Kısmetse Olur damat adayı Tolga Kulakçı olay görüntülerle evden kovuluyor. Peki kimdir Tolga Kulakçı aslen nereli ve gerçekte ne iş yapıyor?

Abone ol

Kısmetse Olur damat adaylarından Tolga Kulakçı gece kulubünde çıkan olay görüntüleri sebebiyle evden kovuldu. Peki Tolga Kulakçı gerçekte kimdir, aslen nereli ve ne iş yapıyor.

Megolamanlık derecesinde kendini beğenen Tolga Kulakçı mankenlik yapıyor. Kısmetse Olur yarışması ile kısa yoldan şöhret olmaya çalışan Tolga Kulakçı, 3 hafta kaldığı yarışmada her hafta ihtarlık bir kavgaya karıştı. Tolga Kulakçı evin bir diğer sansasyonel ismi Gamze ile yakınlaşmaya çalıştı. Bu girişiminde hedefe ulaştığı anda skandal görüntüleri ifşa oldu. Gece kulübünde sarmaş dolaş kızlarla görüntülenen Tolga Kulakçı Kısmetse Olur evinden kapı dışarı edildi.

TOLGA KULAKÇI KİMDİR?

1.93 boyunda olan Tolga Kulakçı aslen İzmitli. 1992 doğumlu olan Tolga Kulakçı adı sanı duyulmamış bir manken.

Tolga Kulakçı, podyumlarda zaman zaman iç çamaşırı defilelerinde boy gösteriyor.

MEGOLOMAN TOLGA

Kendini çok yakışıklı bulan Tolga Kulakçı aynaya bakmayı seven biri. 'Yanımdaki kadın da çok güzel ve çekici olmalı' diyen Tolga Kulakçı, İstanbul'da yaşıyor. Tolga Kulakçı yarışmada kendini şu video görüntüleri ile tanıtmıştı;