BIST 10.046
DOLAR 32,41
EURO 34,57
ALTIN 2.384,29
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Lenovo ‘dan iPhone 6 benzeri telefon

Lenovo ‘nun yeni akıllı telefonu iPhone 6 ‘nın kopyası gibi duruyor!

Abone ol

Lenovo son yıllarda attığı adımlarla teknoloji dünyasının en önemli ve en değerli şirketlerinden biri haline geldi. Geliştirdiği inovatif ürünlerle adından söz ettiren şirket, özellikle en yeni tableti Yoga Tablet Pro 2 ‘ye getirdiği projeksiyon özelliği ile teknoloji dünyasında büyük bir ses getirdi.

Zirveye yaklaşmak için emin adımlarla yol kat eden şirket, son bombasını Lenovo Sisley adındaki akıllı telefonu ile patlatmaya hazırlanıyor. Lenovo Sisley henüz duyurulmadı ancak Weibo tarafından öne sürülen sızıntı fotoğraflar sizlere çok tanıdık gelecek.

Yakın zamanda duyurulması beklenen Sisley ‘nin sızdırılan görselleri her açıdan iPhone 6 ‘yı andırıyor. Özellikle arkadan görünüşü ile iPhone 6 ‘nın arkasından Apple logosunun çıkarılıp Lenovo logosunun koyulduğu izlenimini yaratan bu sızıntı görseller eğer gerçekten Sisley ‘e ait ise Apple ve Lenovo arasında büyük bir savaş çıkacak diyebiliriz.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda taklitçi ürünler için ağır sözler sarfeden Apple ‘ın tasarım şefi Johny Ive ‘ın bu sözleri hangi şirkete söylediği herkes tarafından merak edilmişti. Akıllara Apple ‘ın Lenovo ‘nun Sisley’sinden haberdar olduğu ve Johny Ive’ın bu yüzden böyle bir konuşma yaptığı ihtimalleri de gelmiyor değil.

13 megapiksel arka ve 8 megapiksel ön kameraya sahip olması beklenen Sisley’nin aynı zamanda 5 inçlik 720p çözünürlüğe sahip bir ekrana ile piyasaya sürüleceği düşünülüyor. 

Sisley ‘e ait olduğu iddia edilen fotoğraflara