BIST 9.525
DOLAR 32,55
EURO 34,76
ALTIN 2.492,75
HABER /  MAGAZİN

Leman Çıdamlı ile ilgili unutulmaz gaf

Leman Çıdamlı Kaynanalar dizisiyle öyle özdeşleşmişti ki dizideki rol arkadaşı Tekin Akmansoy'un eşi ölünce o öldü diye haber yapılmıştı.

Abone ol

İNTERNETHABER - Bir dönemin efsane dizisiydi Kaynanalar... Öylesine popülerdi ki kamuoyunda dizinin oyuncuları gerçek karı - koca sanılırdı. Hatta öyle ki medya da onları öyle anar olmuştu.

nuriye-kantar-öldü.jpgDizide Nuri Kantar rolünü oynayan Tekin Akmansoy'un eşi Meral Akmansoy yaşamını yitirince gazeteler inanılmaz bir gafa imza atmıştı. Merak Akmansoy'un ölüm haberi bazı gazetelerde Leman Çıdamlı'nın fotoğrafı ile birlikte çıkmıştı.

Bu hatayı yapan da Star Gazetesiydi. Gazetede Meral Akmansoy'un ölüm haberi şu şekilde verilmişti;

*«Çeyrek asırlık Kaynanalar dizisinin ünlü kaynanası Meral Akmansoy dün kalbine yenildi. Meral Akmansoy, 1975'te başlayan Kaynanalar dizisinde Nuri Gantar'ın eşi Nöriye olarak rol alıyordu. Yıllardır bu rolüyle herkesin sevgilisi olan Meral Akmansoy...» (Burak Akbulut, 26 haziran, Star).

Bu spotun üstünde de bir fotoğraf yer alıyordu. Fotoğrafta da Tekin Akmansoy'un gerçek eşini Leman Çıdamlı sanan gazete onun fotoğrafını basmıştı.