BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Laz Ziya en son böyle görüntülenmiş

Polis, Sarai Sierra cinayetinin zanlısı Ziya T.'nin yeni güvenlik kamerası görüntüsüne ulaştı

Abone ol

Cankurtaran'da cesedi bulunan ABD'li turist Sarai Sierra'nın katilini bulmak için hız kesmeden operasyonlar sürdürülüyor.

Ekipler bir numaralı katil olarak gösterilen Ziya T.'nin yeni güvenlik kamera görütülerine ulaştı. Ziya T. görüntülerde elinde bir montla yürürüyor.

Ziya T.'yi yakalamak için Hatay bölgesinde bir çok adrese baskın yapan ekiplerin önceki gün başka bir cinayetin şüphelisi ile karşılaştıkları öğrenildi.

GÖRÜNTÜLERDE ELİNDE MONTLA YÜRÜYOR

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından Ziya T.'yi yakalamak için operasyonlar sürerken polis İstanbul'da olayla ilgili güvenlik kamera görüntüsü toplayarak analizlerini yapmaya devam ediyor. Bu incelemeler sırasında Ziya T.'nin elinde bir montla yürürken görüldüğü görüntülere ulaşıldı. Şüpheli Ziya T.'nin elindeki montun Sarai Sierra'nın cinayetten sonra bulunamayan montu olma ihtimaline karşılık görütüler üzerinde titiz bir çalışma yapıldı. Ancak montun Sarai Sierra'nın öldürüldüğü gün üzerinde bulunan mont olmadığı anlaşıldı.

POLİSİ GÖREN ŞÜPHELİ KAÇMIŞ

Öte yandan polis şüpheli Ziya T.'yi yakalamak için operasyonları sürdürüyor. Hatay bölgesinde yoğunlaştırılan operasyonların İstanbul'dan giden özel bir ekip tarafından yönlendirildiği öğrenildi. Ziya T.'yi yakalamak için Hatay bölgesinde bir çok adrese baskın yapan ekiplerin önceki gün başka bir cinayetin şüphelisi ile karşılaştıkları öğrenildi. Karşısında polisleri gören şüphelinin çıkan karışılıktan faydanalanarak polisin elinden kaçtığı belirtildi. Bölgede operasyonlar sürüyor.