BIST 9.788
DOLAR 32,51
EURO 34,95
ALTIN 2.435,71
HABER /  MAGAZİN

Lady Gaga'nın selfieleri dikkat çekti

Ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın yayınladığı selfieler kendine has tarzı ile dikkat çekti.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Geçtiğimiz gün sosyetik güzel Kim Kardashian'ın yayınladığı sihirli ayna selfiesine bu kezde şarkıcı Lady Gaga'dan ilginç bir seflie geldi. 

Son günlerde moda olan selfie çılgınlığı geçtiğimiz haftalarda düzenlenen Oscar töreninde Ellen DeGeneres'in çektiği oscar selfiesi ile tavan yapmış durumda.Dün sosyetik güzel Kim Kardashian'ın fazla kilolarını yok eden sihirli ayna karşısında çektiği selfie'den sonra bugunde ünlü şarkıcı Lady Gaga'dan ilginç bir selfie geldi.

2.20140314073018.jpg

Ünlü şarkıcının sabah saatlerine doğru kişisel twitter adresi ve özel hayran sitesi littlemonsters'dan yayınladığı fotoğraf görenleri şaşkına çevirdi. Çökmüş ve morarmış göz altları ile kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı Lady Gaga yayınladığı selfiesinin altına 'Günaydın küçük canavarlar' yazdı.

1.20140314073215.jpg 

Makyajsız bir halde ve suratındaki siğillerle kamera karşına geçen ünlü şarkıcı Lady Gaga üretinde bulunan denim siyah tişörtü ile korkunç bir görünüm sergilemekteydi.Magazin basını tarafından korkunç selfie olarak adlandırılan Lady Gaga'nın fotoğrafları en azından gerçek yorumu ile sosyetik güzel Kim Kardashian'a göndermede bulunuldu.