BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.471,47
HABER /  DÜNYA

Ladine İngiliz gelin

Usame bin Ladin’in oğlunun bir İngiliz ile evlendiği iddia edildi...

Abone ol

İngiliz The Times gazetesi, 27 yaşındaki Ömer bin Ladin’in İngiltere’de kilise meclisi üyesi olan bir kadın ile tatilde tanışıp evlendiğini yazdı.

3 yetişkin oğlu ile 5 torunu olan 51 yaşındaki büyükanne Jane Felix-Brown ile Ömer bin Ladin’in geçtiğimiz eylül ayında Mısır’da Piramitleri gezerken tanıştığı bildirildi. Gazete, bin Ladin’in oğlunun Suudi Arabistan’da hurda metal ticareti yaptığını ve eşinin kendisine vize çıkarması sonrası İngiltere’ye gideceğini belirtti.

Evliliğin ardından gözlerin üzerinde olduğu Felix-Brown ise eşinin soyadından dolayı havaalanlarında sorun yaşadığı için Suudi Arabistan’dan sık sık ayrılmadığını "babasıyla değil, oğluyla evlendiğini" söyledi ve insanların kendisini acımasızca yargılamamasını istedi.

Felix-Brown, "Ben sadece aşık olduğum bir adamla evlendim. O benim için sadece Ömer. Onun ismini kullanarak yaşamayacağım" dedi.

Brown, "Şimdiye dek tanıdığım en güzel insan o. Kalbi saf, dindar, sessiz, gerçek bir beyefendi ve de benim en iyi arkadaşım" diye konuştu.

Gazeteye göre daha önce de 5 kez evlenen Felix-Brown 1970’li yıllarda bir davette şimdiki eşinin babasıyla tanışmış olduğuna inanıyor.

Eşiyle günde 15 saat telefonda ve Internette konuştuklarını belirten Felix-Brown ’Ömer’le aramızda bir kimya olduğuna inanıyorum’ dedi.

ABD’nin başına 20 milyon dolar ödül koyduğu Suudi Arabistan doğumlu olan Usame bin Ladin dünyanın en çok aranan isimlerinden biri.

Kaynak: CNN