BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Labaratuvar kurmak için sergi açtılar

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi öğrencileri tarafından açılan materyal sergisi ile bir okula laboratuvar kurulacağı bildirildi.

Abone ol

Öğretmenevi'nde açılan GOÜ Sınıf Öğretmenliği 2-A Sınıfı öğrencileri tarafından açılan materyal sergisinde 30'a yakın eser yer aldı.

Sergideki materyallerin TOKİ İlköğretim Okulu'na laboratuvar olarak kurulacağını belirten GOÜ Öğretim Görevlisi Yrd. Doç Dr. Gülay Bedir, önümüzdeki yıllarda ise eksik kalan konuların tamamlayarak eğitime katkı anlamında öğrencilerin görüşlerini alacaklarını söyledi.

Bedir ayrıca, gönüllü olarak yaptıkları bu ödevlerin öğrencilerine final notu olarak döndüğünü kaydetti. İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ise açılan sergide bulunan materyallerden bir sınıfta laboratuvar oluşturulacak olmasından dolayı teşekkür etti.

İlköğretim okullarında öğrenci merkezli bir eğitim yaklaşımı ile öğrencilerin ders yaptığına dikkat çeken Petek, "Bu materyaller öğrencilerin ders konularını görsel bir hale getirmek suretiyle öğrenmeleri daha kalıcı hale gelecek. Bu projeye katkı verenlere teşekkür ediyorum" dedi.