BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,86
ALTIN 2.436,51
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Başkan Can bankacılarla buluştu

Başkan Can, ilçedeki bankaların müdür ve yöneticilerine verdiği yemekte Ümraniye’deki ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

Abone ol

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, ilçede bulunan bankaların üst düzey yöneticilerini verdiği bir yemekte ağırladı.

Yemeğe tüm bankaların yöneticileri ile Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye meclis üyeleri ve iş adamları katıldı.

BAŞKAN HASAN CAN: ‘ÜMRANİYE BİR FİNANS MERKEZİ OLDU’

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Eminmollaoğlu, belediye bütçesi ile ilgili kısa bir konuşma yaptı. Belediyenin gelir ve gider tablosundan kısaca bahseden Eminmollaoğlu, bütçenin denk oluşunu ve bu bütçenin en verimli şekilde kullanıldığına vurgu yaptı. Daha sonra söz alan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, görevde bulundukları 6 yıllık süre zarfında Ümraniye’yi İstanbul’un finans merkezlerinden biri haline getirdiklerini söyledi. Başkan Hasan Can, şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz 2004 yılında Ümraniye’yi hayatın her alanında adına yakışır bir konuma getireceğimiz sözünü vermiştik. O günden başlattığımız hummalı bir hizmet sürecinin meyvelerini aldık, almaya devam ediyoruz. Ümraniye’de gerek klasik belediyecilik hizmetleri ve gerekse sosyal-kültürel hizmetlerinde her biri alanında rekor sayılabilecek projeler hayata geçirdik. Ümraniye’de yatırım ya yapacak iş adamlarına kolaylık sağaldık. Onların yatırımlarını buraya taşımaları için gerekli tüm donanımları oluşturduk. Ümraniye’de şubesi olmayan banka yok. Büyük holdinglerin şube ve ofisleri, dev hipermarketler bir finans merkezi haline gelen Ümraniye’nin dört bir yanında faaliyetlerini sürdürüyor. Ümraniye dinamik nüfusu, coğrafik avantajları ve belediyemiz hizmetlerinin getirdiği diğer avantajlarla iş dünyası için büyük bir potansiyel olma özelliği taşıyor. Amacımız bu avantajları en iyi şekilde kullanabilmek, Ümraniyelilere burada yaşamın ayrıcalığını yaşatabilmektir."

Programda bir konuşma yapan Ak Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş da Ümraniye’nin geçirdiği değişim sürecine değindiği konuşmasında, Başkan Hasan Can ve ekibini kutladı.