BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,65
ALTIN 2.388,72
HABER /  POLİTİKA

Kuzu'dan bomba PKK iddiası!

Burhan Kuzu, PKK'ya yönelik operasyonlarda bugüne kadar 2000 teröristin öldürüldüğünü, 800'nün de yaralandığını iddia etti.

Abone ol
Cumhurbaşkanı Başdanışkanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, PKK'ya yönelik operasyonlarda 2000 bin terörist öldürüldüğünü iddia etti. Bölgedeki temizliğin devam edeceğini söyleyen Kuzu, halkın PKK'ya desteğinin kalmadığını ileri sürdü.

Prof. Dr. Burhan Kuzu, Dağlıca'daki hain saldırı sonrası twitter hesabından açıklama yaptı, şehitler için başsağlığı diledi. Kuzu, PKK'ya yönelik operasyonlarda ise 2000 bin teröristin öldürüldüğünü iddia etti. İşte Kuzu'nun o tweetleri;

"Dağlıca Taburunda bu güne kadar çok sayıd şehidimiz oldu.Allah hepsine rahmet etsin.PKK boş bir şeyin peşinde.Bu ülkeyi kimse bölemez
 
Bu Ülkeyi bölmek isteyen tüm şerefsizler Milletten hak ettiği cezayı mutlaka alacak.Şu ana kadar binlerce terörist gebertildi. Devam edecek. Gebertilen Teröristlerin muayenesi mutlaka yapılmalıdır.Görülecektir ki,önemli bir bölümü sünnetsiz.Uyan Kürt kardeşim ne olur uyan artık.
 
2000 terörist öldürüldü; 500'den fazla teslim oldu ve 800'yakın yaralı var.Bu temizlik devam edecek.Halkın desteği PKK'ya asla olmayacak.

Erdoğan karşıtlığı kimilerinde öyle hastalık haline gelmiş ki,bunlar açıkça PKK'ya destek ve HDP'ye oy vererek bunu göstermişlerdir. Cumhurbaşkanı 400 vekil isteyerek istikrarı anlatmasına rağmen,Hürriyet Gazetesi ve Parelel Medya bunu şerefsizce çarptırdılar.

Bazı şerefsizler, şehit sayısını abartılı vererek Milletin moralini bozmaya çalışıyor.Gün gelir bunu yapan Alçak basın o teröre hedef olur."

burhan-kuzu.20150908004822.jpg