BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,68
ALTIN 2.419,77
HABER /  GÜNCEL

Kuzey Irak'ta çatışma çıktı! Acı haber geldi...

Terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'taki yuvalarına düzenlenen operasyonlar sürerken, Sare Batin bölgesinde çıkan çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu...

Abone ol

KUZEY Irak'taki Sare Batin bölgesinde terör örgütü PKK mensuplarıyla askerler arasında çatışma çıktı... Son dakika bilgisine göre çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu. Bölgede PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için hava destekli operasyonlar sürüyor.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bugün Irak'ın kuzeyinde devam eden operasyonda Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına, bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen saldırı sonucunda bir askerin şehit olduğu belirtildi. Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı. 
 

ACI HABER EŞİNE VERİLDİ... İHA'nın haberine göre şehit olan Uzman Çavuş'un Sivaslı Furkan Peker olduğu öğrenildi. Peker’in şehadet haberi Sivas'ta Yenidoğan Mahallesi'nde ikamet eden eşi Özge Peker’e Sivas Vali Yardımcısı Yeliz Yıldızhan tarafından verildi.