BIST 10.657
DOLAR 32,17
EURO 34,95
ALTIN 2.434,67
HABER /  MAGAZİN

Kuyumcu vitrini gölgede kalır

Popstar Alaturka yarışmasının final gecesine Bülent Ersoy damga vurdu. Kilolarca som altını üzerinde taşıdı...

Abone ol

Popstar Alaturka yarışmasının beşinci serisi önceki akşam Rumeli Hisarı'nda yapılan final ile son buldu.

Yarışmacılardan Adnan, Birol ve Mehtap'ın finalde yarıştığı gecede, "Orhan Gecebay" şarkıları seslendirildi. Yarışmanın sonunda, jüri üyelerinin değerlendirmeleri ve yarışmacılara gelen "sms" oyları ile yarışmacı Adnan üçüncü olurken, Birol ikinci ve Mehtap ise birinci oldu. Popstar Alaturka yarışmasının beşincisinde birinciliği elde eden Mehtap, 50 bin YTL'lik para ödülü ile birincilik kupasını yapımcı Osmantan Erkır'dan aldı.

EBRU GÜNDEŞ'TEN SEVGİLİSİNE ÖVGÜLER

Yarışmanın jüri üyesi Ebru Gündeş, programın yapımcı olan sevgilisi Osmantan Erkır'a canlı yayında övgüler yağdırmayı ihmal etmedi.Ebru Gündeş, "Osman bey, müthiş bir beyin. Son dönemlerde Osman bey'in taklitleri de çoğaldı. Ama hepsi sadece taklitden ötüye geçemez. Ekranlara ve bizleri sizlere getiren Osman beye teşekkür ederim" dedi.

ORHAN GENCEBAY COŞTURDU

Popstar Alaturka yarışmasının finalinde ise, Orhan Gencebay sahneye çıktı. Uzun bir aradan sonra ilk kez sahne alan Orhan Gencebay, sevilen şarkıları ile hayranlarını coşturdu. Bu esnada Rumeli Hisarı'nı dolduran Orhan Gencebay hayranları, "Orhan Baba, Babalar Gününü Kutlu olsun. " pankartını açtılar.

ERSOY'UN KIYAFETİ GECEYE DAMGA VURDU

Popstar Alaturka yarışmasının jüri üyesi Bülent Ersoy, giydiği kostüm ve takıları ile geceye damgasını vurdu. Bülent Ersoy, modacı Erol Albayrak'ın 2,5 ayda hazırladığı 2,5 kilo ağırlığındaki som altından olan başlık takarak dikkatleri üzerine çekti. Türk Sanat Müziğinin divası Bülent Ersoy, başına taktı yaklaşyık 2,5 kilo ağırlığındaki som altından yapılan başlağın modacı Erol Albayrak'ın tasarladığını söyleyerek, "Erol bey, iki bucuk ayda bu şapkayı tamamladı. Rumeli Hisarı'nın konsepine uyması açısından beni de Sultan'a benzettiği için böyle bir takı hazırladı. Bu takıyı da modacı Canan Sarıkaya'nın hazırladığı kıyafet ile tamamladım" dedi. Ayağına taktığı halhal 12 adet altın bilezikler ve ayağına taktığı halhal ile kostümü tamamlayan Bülent Ersoy, takıların kaç liraya mal olduğunu sır gibi sakladı.

Kıyafetini uzun topuklu ayakkabılar ile birleştiren Diva, bir süre sonra topuklu ayakkabıların azizliğine uğradı. Rumeli Hisarı'ndaki taşlı yollara topuklu ayakkabısı takılan Ersoy, ayakkabılarını çıkartarak çıplak ayaklar ile yürümek zorunda kaldı.