BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kurtulmuş: Ümit ediyorum ki şehit olmuştur!

Saadet Partisi Başkanı Numan Kurtulmuş BBP'yi ziyaret etti. Ve "Ümit ediyoruz ki Cenab-ı Allah kendisine şehit muamelesi yapacaktır" diye konuştu.

Abone ol

Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatı nedeniyle BBP Genel Merkezi'ni ziyaret etti.

Numan Kurtulmuş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, ''Fevkalade büyük bir acı içindeyiz. Bütün milletimiz, bütün camiamız büyük acı içindedir. Çok sevdiğimiz kardeşimiz, değerli arkadaşımız Muhsin Yazıcıoğlu'nu, çok elim bir kaza sonucu kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içindeyiz'' dedi.

Helikopterin enkazına 3 gün sonra ulaşılmış olmasının da bu acıyı derinleştirdiğini belirten Kurtulmuş, Türk ulusuna başsağlığı diledi.

Kurtulmuş, şöyle konuştu:

''Allah rahmet eylesin. Kendisi adam gibi bir adamdı. Kendi sözleriyle de ifade ettiği gibi kısacık hayatında yamulmadan, bükülmeden, dümdüz yürümüş bir insandır. Sağlam bir Müslüman, sağlam bir vatanseverdi. Kıt imkanlarıyla zor şartlar içinde hayatı boyunca bu mücadeleyi sürdürdü. Bu mücadeleyi sürdürürken de bir elim kazada kendisini kaybettik. Ümit ediyoruz ki Cenab-ı Allah kendisine şehit muamelesi yapacaktır. Cenab-ı Allah'ın cennetini takdir etmesini niyaz ediyorum.''

Bu arada ATO Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Aygün de parti merkezine gelerek, taziye ziyaretinde bulundu.