BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kurtlar Vadisi'ne 'fuhuş' şoku!

Adana'da yapılan fuhuş operasyonunda 2'si erkek 15 kişi gözaltına alındı. Çökertilen çetenin ajandasında ünlü isimler var...

Abone ol

Adana'da yapılan fuhuş operasyonunda 2'si erkek 15 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan zanlıların ajandasında, siyasiler, bürokratlar ve işadamlarının yanı sıra, Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ekibinden bazı isimlerinde olduğu iddia edildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, şebekenin genç ve güzel kadınları 300 ile 500 TL karşılığında pazarladığın tespit etti. Gizlice yürütülen operasyonda içlerinde yabancı uyruklu kadınlarında olduğu 13'ü kadın 15 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan kişilerin ev, işyeri ve arabalarında yapılan aramalarda müşteri ve satıcıların listesinin bulunduğu fihristlerde ele geçirildi. Zanlıların, lüks araba ve evlerine el konulduğu öğrenildi. Sağlık kontrolüne getirilen kadınların azıları ekip aracı içinde beklerken pişmanlık gözyaşları döktü. Kıyafetleri ile yüzlerini kapatan zanlılar sağlık kontrolünün ardından, "Suç örgüt kurmak, bu örgütün üyesi olmak. Fuhuş yapmak, yer temin etmek, aracılık etmek" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

AJANDADAN ŞAŞIRTAN İSİMLER ÇIKTI

Öte yandan gözaltına alınan zanlıların ajandalarında; ünlü işadamları, siyasiler, bürokratlar ve sinema oyuncuların olduğu iddia edildi. Listede Kurtlar Vadisi Pusu dizi ekibinden de bazı isimlerin olduğu iddia edildi. Kurtlar Vadisi Filistin'in filminin çekimleri sırasında dizinin bir bölümü de Adana'da çekilmişti.