BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

16'lık Fenerbahçeli Recep büyülüyor

Akşam Gazetesi yazarı Alaattin Metin, Dereağzı'nda özel seyirci toplayan 16'lık Messi Recep'in hikayesini yazdı.

Abone ol

Özel hareketleri ile başta Başkan Aziz Yıldırım ve F.Bahçeli oyuncuları büyüleyen ve G.Saray'ın 2 milyon TL verdiği Recep'i sezon başında F.Bahçe film gibi bir operasyonla 100 bin liraya aldı

F.Bahçe'nin alt yapısı tam bir hazine.. Gökay Iravul ile Okan Alkan bu sezonki maçlarda oynadıkları için gündeme gelen iki genç..
Ama 16 yaşında bir Recep var ki izleyenler anlata anlata bitiremiyor. Daha şimdiden özel seyircisi bile var. Ağabeyleri bile ondan büyük bir övgüyle bahsediyor.

Hikayesi ise oldukça ilginç...
Geçen sene Denizlispor'dan alındı..
Denizlispor Başkanı Ali İpek 2 milyon euro istemişti. Tugay Kerimoğlu çok beğendiği için Galatasaray adına 1 milyon euro teklif etmişti..
Fenerbahçe ise 100 bin liraya aldı.
Nasıl mı! Anlatayım...

5 MİLYON $'LIK SENET
F.Bahçe, Denizlispor ile sözleşmesi bitmeden önce babası, sonra da kendisi ile anlaştı..
Ardından F.Bahçeli oldukları için babasına 100 bin lira kapora verildi. Başka kulübe gitmesin diye de 5 milyon dolarlık senet alındı. Sezon bitti, Denizli ile sözleşmesini uzatmadı, Fener'e geldi. Dereağzı'nda antrenmanları bile kapalı gişe yapıyor..
Recep de A takım için gün sayıyor.

U 17'de Samba yapacak
Fenerbahçe'nİn genç yeteneği Recep Niyaz davet edildiği 17 Yaş Altı Milli Futbol Takımı'yla, ABD'de 1-5 Aralık tarihlerinde düzenlenecek Nike Uluslararası Dostluk Turnuvası'nda boy gösterecek. Türkiye'nin yanı sıra ABD, Brezilya ve Güney Kore'nin katılacağı turnuvada genç milliler, ilk maçını 1 Aralık Çarşamba günü Brezilya ile yapacak.

GÖRÜŞ
Şenol Çorlu
Kendi yaş grubunda Avrupa'nın en iyisi

'Ben onu transfer edilmeden önce 3 sene takip ettim. Çok iddialı konuşuyorum Türkiye'nin yaş grubunda Avrupa'nın en yetenekli Oyuncusu. 2 sene sonra A takımda rahatlıkla oynar. Bir ara PAF ile A takım maçında zaten oynadı. O gün çok beğenildi.'