BIST 9.998
DOLAR 32,35
EURO 34,85
ALTIN 2.401,55
HABER /  GÜNCEL

Kurtlar Vadisi ne zaman bitecek?

2003'ten bu yana kesintisiz süren Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristlerinden Cüneyt Aysan, dizinin fanatikleri tarafından en çok merak edilen soruya yanıt verdi.

Abone ol

2003'ten bu yana kesintisiz süren Kurtlar Vadisi Pusu'nun senaristlerinden Cüneyt Aysan, dizinin fanatikleri tarafından en çok merak edilen soruya yanıt verdi.

Kurtlar Vadisi bugüne kadar birçok alana çomak soktu, zaman zaman sert tepkiler aldı. Milli Gazete'ye konuşan dizinin senaristi Cüneyt Aysan, Vadi'nin sıkı takipçilerinin beklediği o sorunu yanıtını da verdi.

Kurtlar Vadisi dizisi daha ne kadar sürecek?

Kurtlar Vadisi bugüne kadar birçok alana çomak soktu, zaman zaman sert tepkiler aldı. Kurtlar Vadisi Filistin filmi İsrail başta olmak üzere Yahudi lobisinin bastırmasıyla birçok ülkede gösterimi yasaklandı. Aysan'la bu ilginç serüvenin kilometre taşlarını konuştuk. Nişantaşı'nda Pana Film'in merkezinde gerçekleştirdiğimiz söyleşide Aysan bir de haber verdi: Dizi önümüzdeki süreçte Birleşmiş Milletler Teşkilatı'na Müslüman bir ismin seçilmesi konusunu işleyecek...

Peki İşte bu sorunun yanıt: "Türkiye ne zaman demokratik, sosyal hukuk devleti olursa ne zaman tam bağımsız bir ülke olursa o zaman bu dizi biter."

2003'ten beri devam ediyor. Devam etmesi için sebep var yani. Türkiye'de toplumsal, siyasal, ekonomik olaylar çok hızlı değişiyor, çok fazla olaylar oluyor gündeme dair. Muhatap olanlar var, bir resmi ağız var bir de insanlar üçüncü bir ağız istiyorlar. Kurtlar Vadisi'nin başarısı burada. Bir muhatapların anlattığı var. Bir de mağdurların mazlumların anlattıkları var bir de bunu analiz edecek yorumlayacak üçüncü bir şey lazım. İşte bu da Kurtlar Vadisi'dir. İşte diyelim derin devlet... Bir onların yaptığı açıklamalar var bir ona muhatap olanların açıklamaları var. Bir de bu söylenenler ne kadar doğru ne kadarı çarptırılmış? İnsanımız bunu merak ediyor ve
"bir de Kurtlar Vadisi'nden dinleyelim bakalım bu olayları nasıl yorumluyor" diyorlar. Bu çok önemli bir şey...