BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.324,78
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Kurtarıcı edasıyla geldi fiyasko çıktı! Comolli'nin içi yanıyor

Fenerbahçe'de gözden düşen Comolli, Ersun Yanal’ın basın toplantısında ‘Etkisiz eleman’ pozisyonundaydı. Bu durumun yarattığı gerilim beden diline yansıdı. Comolli her fırsatta soğuk su içti.

Abone ol

Fenerbahçe'de Ali Koç’un başkan seçilmesiyle futbolun tek patronu olan Damien Comolli, ‘Kurtarıcı’ edasıyla her imza töreninde masada yer alıyordu. Ancak icraatları fiyasko çıkınca, pasifize oldu.

Cocu’nun imzasının aksine Yanal imza atarken ona masada yer ayrılmamıştı. Bu kez basın toplantısında aktif rolü yoktu. Haliyle bu durumu kabullenmekte zorlandı. Her ne kadar profesyonelce davranmaya çalışsa da rahatsızlığı davranışlarına ve beden diline yansıdı. 

SÜREKLİ SU İÇTİ
Akşam'ın haberine göre; Yeni menajer Volkan Ballı, yalnız hissetmemesi için Comolli’yle yakından ilgilendi. Ancak yüzü sürekli asık dolaşan Fransız futbol adamı, ikram edilen her suyu aldı ve hararetini dindirmeye çalıştı.

TAKIM RUHU GÖNDERMESİ
Comolli’nin yüzünün en çok asılmasına neden olan sözler ise Ali Koç’un açıklamaları oldu. Başkan, “Takım ruhunun oturtulamamasından memnun değiliz” söylemiyle de, bir anlamda onun bu işi başaramadığını dile getirdi. Damien Comolli, Ersun Yanal’la çekilen fotoğrafta da yer almadı.